ΧΙΟΝΙLOVE

o dromos

ΩΡΑ


Chat


Get Radiomonaco_Volos chat group | Goto Radiomonaco_Volos website
Η Καλύτερη Ελληνική και Ξένη Μουσική Μόνο Εδώ!!

31 Οκτωβρίου 2010

Οι 10 top βρισιές στην Ελληνική τηλεόραση

ΕΛΛΑΔΑ Σ`ΑΓΑΠΩ!!!.

korinthos

Η ώρα άλλαξε

Στους χειμερινούς ρυθμούς μπήκαμε εδώ και λίγες ωρες, αφού η ώρα άλλαξε και επανέρχεται πλέον στα κανονικά της επίπεδα.

Αν δεν έχετε γυρίσει τους δείκτες των ρολογιών σας κάντε το καθώς θα πρέπει να μετακινηθούν μία ώρα πίσω, και έτσι μπορείτε να «κερδίσετε» μια ώρα ύπνου.

30 Οκτωβρίου 2010

Μπήκε φυλακή επειδή αρνήθηκε να δώσει το password .

Ο 19χρονος Όλιβερ Ντρέιγκ από το Λίβερπουλ καταδικάστηκε την Τετάρτη (6/10) σε 16 εβδομάδες φυλάκιση επειδή αρνήθηκε να δώσει στους αστυνομικούς τον κωδικό πρόσβασης για τον υπολογιστή του.

Ο Όλιβερ συνελήφθη το 2009 από την αστυνομία όταν υπήρχαν πληροφορίες ότι εκμεταλλευόταν σεξουαλικά παιδιά. 

Η αστυνομία κατέσχεσε τον υπολογιστή του, αλλά αδυνατούσε να μπει, καθώς ο νεαρός είχε βάλει ένα password 50 χαρακτήρων! 

Ένα χρόνο και κάτι μήνες μετά, η αστυνομία ακόμα προσπαθεί να σπάσει τον κωδικό και να εξετάσει αν υπάρχει κάποιο υλικό που να τον ενοχοποιεί, χωρίς όμως επιτυχία. 

Ο Όλιβερ οδηγήθηκε στο δικαστήριο με την κατηγορία της παρακώλυσης αστυνομικής έρευνας, ενώ για το αδίκημα της παιδικής σεξουαλικής εκμετάλλευσης δεν βρέθηκε τελικά κανένα στοιχείο. 

Μέχρι να καταφέρουν οι αστυνομικοί να σπάσουν τον κωδικό, το αδίκημα μπορεί και να έχει παραγραφεί...!

Έκλεψαν μηχανήματα της ΕΡΤ

Μηχανήματα της ΕΡΤ, αξίας 50.000 ευρώ, πήραν άγνωστοι από την περιοχή της Σκλόκας Ακρωτηρίου Χανίων.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, «χθες το πρωί, καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Σούδας, ότι στην περιοχή Σκλόκα του δήμου Ακρωτηρίου, κατά το χρονικό διάστημα από τις 26 έως και 29 Οκτωβρίου, άγνωστοι δράστες, εισήλθαν, εντός οικοπέδου, που ανήκει στην ΕΡΤ και αφαίρεσαν διάφορα μηχανήματα και εξαρτήματα συνολικής αξίας πενήντα χιλιάδων (50.000) ευρώ, ενώ προκάλεσαν φθορές, σύμφωνα με δήλωση υπαλλήλου της ΕΡΤ.»

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σούδας.

Ολυμπιακός

1) Κάνει οτοστόπ ένας τύπος για να πάει στα Γιάννενα. Σταματάει ένα αυτοκίνητο.
- Πας Γιάννενα; ρωτάει τον οδηγό.
- Όχι, Ολυμπιακός!


2)Τι κοινό έχουν τα τζιτζικια με τους πανα8ηναικους......?
Κά8ε καλοκαιρι τραγουδάνε..........και το χειμωνα το βουλωνουνε!!!!!!


3)Τι κοινό έχει ο Ολυμπιακός με το αίμα;
Και τα δύο έχουν ερυθρό χρώμα.
Ποιά είναι η διαφορά τους;
Το αίμα έχει ομάδα!

29 Οκτωβρίου 2010

ΠΩΣ !!!!!!!

ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΟ

Ροζ σκάνδαλο

Σύμφωνα με έρευνες της τουρκικής αστυνομίας, σπείρα αγνώστων φαίνεται να χρησιμοποίησε το σεξ ως όπλο για να εξασφαλίσει μυστικές πληροφορίες που αφορούν νευραλγικά σημεία λήψης αποφάσεων στον τουρκικό στρατό.

Η σπείρα κατάφερε να θέσει υπό κατοχή της τα μυστικά σχέδια πολέμου του τουρκικού στρατού με την Ελλάδα.

Οι παραπάνω πληροφορίες έγιναν γνωστές στο χθεσινοβραδινό δελτίο ειδήσεων του τουρκικού τηλεοπτικού καναλιού «Kanal D» με τον φημισμένο Τούρκο δημοσιογράφο Μεχμέτ Αλί Μπιράντ.

Ο Μπιράντ μετέδωσε την πληροφορία ότι η σπείρα κατάφερε να εξασφαλίσει πρόσβαση σε σχέδια πολέμου των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων τα οποία αφορούν σενάρια πολέμου με την Ελλάδα.

Υπονοήθηκε μάλιστα, ότι ενδέχεται τα σχετικά σχέδια να πέρασαν στον έλεγχο μιας ξένης δύναμης, όπως λ.χ. της Ελλάδας.

Aνάκλησης αναπτήρα ;;;;

Πρόγραμμα ανάκλησης αναπτήρα, ανακοινώνει η Ε.Ε. μέσω του Συστήματος Ταχείας Πληροφόρησης RAPEX. Πρόκειται για αναπτήρες μάρκας ΚΙNG, μοντέλου: Νο QM 201 (10-49), που φέρουν στη βάση τον 5ψήφιο κωδικό: 39019.

Οι αναπτήρες είναι μαύροι, πλαστικοί, επαναγεμιζόμενοι αερίου (διαστάσεις κατά προσέγγιση: 8 x 2.5 x 1.1 cm). Φέρουν την ένδειξη "KING" σε λευκό και μια κορώνα σε χρυσό. Οι αναπτήρες είναι συσκευασμένοι σε λευκό χαρτονένιο κουτί (10 τεμάχια, διαστάσεις: 8.5 x 6 x 5.5 cm), με χώρα προέλευσης την Κίνα. Το προϊόν δε συμμορφώνεται με τους κανονισμούς περί ασφαλείας, καταλληλότητας της Ε.Ε.

Παράλληλα αποτελεί κίνδυνο για την εκδήλωση πυρκαγιάς, αφού σε περίπτωση που πέσει στο έδαφος, σπάει απ' ευθείας.

Pολόι χειρός

roumel07
Σύμφωνα με μια νέα βρετανική έρευνα, περίπου ένας στους επτά ανθρώπους δεν φοράει πια ρολόι χειρός και η βασική αιτία είναι η τεχνολογία, η οποία προσφέρει πολλές εναλλακτικές επιλογές για να βλέπει κανείς την ώρα, μέσα από το κινητό του, το iPod του, το iPad του, τον φορητό υπολογιστή του και διάφορα άλλα ηλεκτρονικά «γκάτζετ».

Η έρευνα από την εταιρία ερευνών Mintel, σύμφωνα με τη βρετανική «Ντέιλι Μέιλ», δείχνει ότι το ρολόι χειρός έχει πάψει πια να αποτελεί είδος πρώτης ανάγκης για όλους. Σήμερα οι άνθρωποι βγαίνουν από το σπίτι τους χωρίς να νοιάζονται αν ξέχασαν να φορέσουν ρολόι στο χέρι τους. Όπως εξάλλου έδειξε η έρευνα, πολλοί άνθρωποι εμπιστεύονται περισσότερο, σε σχέση με τα ρολόγια, τις ψηφιακές φορητές συσκευές για την αξιοπιστία τους όσον αφορά τον χρόνο.

27 Οκτωβρίου 2010

Οι αερόσακοι προστατεύουν από τραυματισμούς στα νεφρά

Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι αερόσακοι μειώνουν σημαντικά τον κίνδυνο τραυματισμού των νεφρών σε τροχαία ατυχήματα.
Οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι οι αερόσακοι που αφορούσαν μετωπική σύγκρουση, σχετίστηκαν με μειωμένο κίνδυνο τραυματισμού των νεφρών κατά 45,3%, ενώ οι αερόσακοι που αφορούσαν πλαγιομετωπικές συγκρούσεις σχετίζονταν με μειωμένο κίνδυνο κατά 52,8%, σε σύγκριση με τραυματίες αυτοκινήτων που δεν είχαν αερόσακους.
Τα ευρήματα προέρχονται από ανάλυση 2.864 αρχείων σχετικά με τους τραυματισμούς σε τροχαία, από το 2009 έως τον Σεπτέμβριο του 2010. Οι ερευνητές εντόπισαν 139 τραυματισμούς νεφρών που υπέστησαν επιβάτες αυτοκινήτων με ή χωρίς αερόσακους.
Ο επικεφαλής της έρευνας, δρ. Thomas G. Smith, του Πανεπιστημίου του Τέξας στο Χιούστον, δήλωσε ότι προκάλεσε έκπληξη η έντονη μείωση του ποσοστού των τραυματισμών στα νεφρά, επειδή οι αερόσακοι κυρίως έχουν σχεδιαστεί για να προστατεύουν το κεφάλι και τη σπονδυλική στήλη. Ενώ, πρόσθεσε ότι τα ευρήματα καλούν σε περαιτέρω έρευνα, σχετικά με το ρόλο των αερόσακων στην προστασία των νεφρών και άλλων οργάνων σε ένα τροχαίο.
Η έρευνα δημοσιεύεται στο περιοδικό «Journal of the American College of Surgeons».

Συναγερμός για «άρρωστο» κρουαζιερόπλοιο στον Πειραιά

Σε συναγερμό τέθηκαν οι υγειονομικές αρχές του Πειραιά, καθώς σήμερα στις 09:30 το πρωί θα καταπλεύσει το κρουαζιερόπλοιο «VISION OF THE SEAS», σημαίας Μπαχάμες, στο οποίο αναφέρθηκε ύποπτο κρούσμα μεταδοτικής ασθένειας.

Στο κρουαζιερόπλοιο, προερχόμενο από το Ισραήλ, επιβαίνουν 2.000 άτομα και 751 μέλη πληρώματος.

26 Οκτωβρίου 2010

Μία ώρα πίσω την κυριακή τα ρολόγια.

Στις 04:00 τα ξημερώματα της Κυριακής, οι δείκτες του ρολογιού θα πρέπει να γυρίσουν μία ώρα πίσω και να δείξουν και πάλι 03:00.

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον ορειβάτη

Με το πρώτο φώς της ημέρας ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 85χρονου ορειβάτη που αγνοείται στον Όλυμπο από το απόγευμα της Κυριακής. Ο 85χρονος, κάτοικος Λάρισας, είναι μέλος του Συλλόγου «Υπαίθρια Ζωή» με και βρέθηκε στην περιοχή με 40 περίπου άτομα. Χωρίστηκαν σε ομάδες των 6-7 ατόμων και ανέβηκαν στην κορυφή ύψους 1400 μέτρων. Το μεσημέρι ξεκίνησαν όλοι μαζί να κατεβαίνουν και κάποια στιγμή ο έμπειρος ορειβάτης δήλωσε κουρασμένος και σταμάτησε για να ξεκουραστεί. Από εκείνη την ώρα αγνοείται.
Για τον εντοπισμό του, έχουν κινητοποιηθεί μονάδες της ΕΜΑΚ από τη Λάρισα και την Ελασσόνα και μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης.

25 Οκτωβρίου 2010

ΤΙ ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΣΩ ΤΗΝ 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ?


Θα γιορτάσω το όχι στην παιδεία που ήξερα.
Θα γιορτάσω το όχι στο σύστημα υγείας που πίστευα.
Θα γιορτάσω το όχι στο κώδικα οδικής κυκλοφορίας που έμαθα.
Θα γιορτάσω το όχι στο χέρι που ζητά βοήθεια και εγώ χάιδευα.
Θα γιορτάσω το όχι στα όνειρα που έκανα.
Θα γιορτάσω το όχι στα σύνορα που παρέλαβα.
Θα γιορτάσω το όχι στην ιστορία που διδάχτηκα.
Θα γιορτάσω το όχι στα....
τέλη κυκλοφορίας που έρχονται.
Θα...Θα...Θα...

Ινδονησία: Βρυχάται το ηφαίστειο Μεράπι

Σε κατάσταση συναγερμού έχει τεθεί η περιοχή γύρω από το ηφαίστειο Μεράπι στην Ιάβα της Ινδονησίας και οι Αρχές ζήτησαν από τους κατοίκους που ζουν κοντά να εγκαταλείψουν τις εστίες τους. Σύμφωνα με τους υπευθύνους, στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου σημειώθηκαν περίπου 500 σεισμικές δονήσεις και ποτάμια λάβας κυλούν στις πλευρές του ηφαιστείου. Το επίπεδο συναγερμού έφθασε στο υψηλότερο σημείο στις 06.00 σήμερα το πρωί (02:00 ώρα Ελλάδας), που σημαίνει ότι αναμένεται έκρηξη του ηφαιστείου. «Το επίπεδο του μάγματος ανεβαίνει εξαιτίας της σεισμικής δραστηριότητας και τώρα βρίσκεται περίπου ένα χιλιόμετρο κάτω από τον κρατήρα» δήλωσε ο σεισμολόγος Σουρόνο. Οι Αρχές διέταξαν την εκκένωση όλων των κατοικιών σε ακτίνα δέκα χιλιομέτρων από το Μεράπι που έχει ύψος 2.914 μέτρα και είναι το πλέον ενεργό από τα 69 ηφαίστεια της Ινδονησίας. Το ηφαίστειο βρίσκεται 26 χιλιόμετρα από την πόλη Γιογκιακάρτα και τελευταία φορά εξερράγη το 2006, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν δύο άνθρωποι.

24 Οκτωβρίου 2010

Μαύρα μαντάτα για τους διαιτητές .


Χάνουν ένα από τα ισχυρότερα όπλα τους

Πόσες φορές η φίλαθλη γνώμη δεν έχει αναρωτηθεί εάν τελικά η μπάλα πέρασε ή όχι τη γραμμή του τέρματος. Πόσες αντιπαραθέσεις δεν έχουν γίνει μετά από έναν ποδοσφαιρικό αγώνα και αφορούν αλλοίωση αποτελέσματος. 


Στο πρόσφατο Μουντιάλ στον αγώνα Γερμανίας-Αγγλίας, οι Βρετανοί σκόραραν όμως ο διαιτητής δεν κατακύρωσε το γκολ γιατί θεώρησε ότι η μπάλα δεν πέρασε ποτέ τη γραμμή του τέρματος. 


Εξάλλου ποιος μπορεί να ξεχάσει τον αλησμόνητο τελικό του παγκοσμίου κυπέλλου του 1966 μεταξύ της Βρετανίας και της Γερμανίας, όπου οι Βρετανοί κατέκτησαν το κύπελλο με ένα γκολ που κανείς δεν ξέρει εάν τελικά ήταν έγκυρο ή όχι. 


Όλα αυτά όμως σε λίγο θα ανήκουν στο παρελθόν, καθώς με τη βοήθεια της τεχνολογίας ο διαιτητής θα μπορεί να γνωρίζει πότε επιτεύχθηκε γκολ ή όχι. 


Όπως θα δείτε στο παρακάτω γράφημα με τη χρησιμοποίηση μικροτσίπ ο διαιτητής θα ειδοποιείται σε κλάσματα δευτερολέπτων για το εάν η μπάλα πέρασε τη γραμμή ή όχι. 


Έτσι οι φίλαθλοι μπορούν να είναι ήσυχοι ότι η ομάδα τους δε θα αδικηθεί, από την πλευρά τους όμως οι διαιτητές χάνουν ένα από τα ισχυρά όπλα τους. Ευτυχώς τους μένει ακόμα το πέναλτι…

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ






ΚΑΝΤΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ..Καλό φαγητό - τσίπουρο - βουνό η θάλασσα      ΕΧΩ  ΑΔΕΙΑ χαχαχαχααχααα. Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ , ΚΑΝΩ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΓΙΑ ΠΑΡΕΑ

Εγκαινιάστηκε το... «διαστημοδρόμιο»

Το πρώτο «διαστημοδρόμιο» λειτουργεί στο Νέο Μεξικό, από όπου τα διαστημικά λεωφορεία της Virgin θα μεταφέρουν τουρίστες… στο διάστημα και θα επιστρέφουν σαν συμβατικά αεροσκάφη στο έδαφος.

Η εκδήλωση εγκαινίων στο νέο διαστημοδρόμιο σημαδεύτηκε από την πτητική επίδειξη του αεροσκάφους.

Το συγκριμένο αεροσκάφος έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο, προκειμένου οι τουρίστες έναντι υψηλού χρηματικού ποσού να πραγματοποιούν άνετα και με ασφαλή τρόπο, τα ταξίδια τους στο διάστημα.

Ο Βρετανός δισεκατομμυριούχος, Sir Richard Branson, του οποίου η εταιρία χρηματοδότησε την προσπάθεια αυτή, δήλωσε ότι το πρώτο ταξίδι των επιβατών θα πραγματοποιηθεί εντός 18 μηνών.

23 Οκτωβρίου 2010

Πως μπορείτε να ψαρέψετε χωρίς καλάμι !

Βύθιση πλοίου στο λιμάνι της Χαλκίδας

Επί ποδός βρίσκονται οι λιμενικές αρχές στη Χαλκίδα για τον άμεσο καθαρισμό του λιμανιού ύστερα από τη βύθιση του Ε/Γ-Τ/Ρ «ΚΑΙΤΗ» το οποίο ήταν αγκυροβολημένο για επισκευές στις λιμενικές εγκαταστάσεις «ΟΥΛΕΝ» στο νέο λιμάνι της πόλης.

Ατύχημα

Ατύχημα είχε στην Ισπανία ο Kimi Raikkonen

ΣΗΜΕΡΑ Σεισμός

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών στις 9.17 σήμερα το πρωί σημειώθηκε ασθενής σεισμική δόνηση με μέγεθος 4,5 Ρίχτερ. Το επίκεντρο εντοπίστηκε νότια των Γρεβενών



Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του Εθνικού Σεισμολογικού Δικτύου στις 13.32 σημειώθηκε ασθενής σεισμική δόνηση μεγέθους 4 βαθμών Ρίχτερ 171 χιλιόμετρα δυτικά, βορειοδυτικά της Αθήνας.
Η σεισμική δόνηση σημειώθηκε στην τοποθεσία Γραμμένη Οξυά στα όρη Βαρδούσια στην Κεντρική Στερεά Ελλάδα.

Πρώτες πληροφορίες

Σε εξέλιξη είναι επιχείρηση του Λιμενικού Σώματος για την προσέγγιση σκάφους που βρίσκεται σε δυσχερή θέση στη θαλάσσια περιοχή Γραμβούσας στα δυτικά της Κρήτης και στο οποίο σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, επιβαίνουν 70 λαθρομετανάστες.

Στην επιχείρηση μετέχουν τρία πλωτά σκάφη του λιμενικού και ένα ελικόπτερο.

AIR roumel07







22 Οκτωβρίου 2010

H κάρτα είχε χαθεί. !!!!!


Φωτιές ανάβει» η αποκάλυψη ενός πρώην ανώτατου αξιωματικού του αμερικανικού στρατού, που αφήνει έκθετο το Πεντάγωνο και τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπίλ Κλίντον.
Ένας μεγάλος Ισραηλινός σκακιστής επιδιώκει να καταρρίψει το ρεκόρ στο βιβλίο Γκίνες, στον τομέα της ταυτόχρονης διεξαγωγής παρτίδων σκάκι, ρεκόρ που κατέχει το Ιράν, ο «ορκισμένος εχθρός» του Ισραήλ, αφότου ο μεγάλος Ιρανός σκακιστής, Μορτεζά Ματζούμπ, αντιπαρατέθηκε πέρυσι τον Αύγουστο, συγχρόνως, σε...500 αντιπάλους σκακιστές.

Εμπορικό πλοίο συγκρούστηκε ανοιχτά του Άμστερνταμ

Εμπορικό πλοίο συγκρούστηκε νωρίτερα σήμερα με επιβατηγό οχηματογωγό στα ανοιχτά του Άμστερνταμ και σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν αγνοούμενοι, μεταξύ των οποίων και ο πλοίαρχος του οχηματαγωγού. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή, ώστε το ferry boat ανατράπηκε με αποτέλεσμα αρκετοί επιβαίνοντές του να πέσουν στη θάλασσα, σύμφωνα με το πρακτορείο NOS. Εξαιτίας του περιστατικού διακόπηκε η κυκλοφορία στο κανάλι. Ήδη δύτες έχουν σπεύσει στην περιοχή και ένα ελικόπτερο συνδράμει επίσης στις έρευνες. Η σύγκρουση συνέβη κοντά στην πόλη Νιούβερ τερ Αα, περίπου 30 χιλιόμετρα νότια του Άμστερνταμ, πάνω στο πολυσύχναστο Κανάλι Αμστερνταμ-Ρήνου, που έχει μήκος 72 χιλιόμετρα.

Κλειστά τα περίπτερα... εκτός Αττικής

Τριήμερη απεργία κήρυξε από σήμερα Παρασκευή η Ομοσπονδία Περιπτερούχων. Ζητούν μείωση των φορολογικών συντελεστών από το κράτος και αύξηση στην τιμή των τσιγάρων από τις καπνοβιομηχανίες.

Στην απεργιακή κινητοποίηση δεν θα συμμετάσχει η Ένωση Καπνοπωλών Περιπτερούχων Αττικής.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης, Γιάννη Πλακόπουλο, από το Μάρτιο μέχρι σήμερα το 6% των περιπτέρων έχει κλείσει ενώ παρουσιάστηκε μείωση στις πωλήσεις τσιγάρων κατά 20%.

Επιμένει ο Ελληνοαυστραλός

Τελικά δεν πτοήθηκε ο Ελληνοαυστραλός χρυσοθήρας, από το «ναυάγιο» στη Βασιλική των Τρικάλων, και επέστρεψε δριμύτερος. Χθες το πρωί, ειδικό συνεργείο βρέθηκε στο σημείο που έγινε η γεώτρηση. Ο χρυσοθήρας δήλωσε στο trikalanews.gr «Οι εργασίες συνεχίζονται. Σήμερα(χθες) ρίξαμε 30 τσουβάλια τσιμέντο, χαλίκι και πέτρες προκειμένου να κάνουμε στέρεο το υπέδαφος ώστε να μπορέσουμε να κατεβάσουμε ειδικό μηχάνημα. Είμαι πεπεισμένος ότι είμαστε δίπλα στα 80 διαμερίσματα που φιλοξενούν το θησαυρό του Αλή Πασά. Μετά τις εκλογές θα επανέλθω ώστε να συνεχίσω την προσπάθεια να βρω τον θησαυρό».

21 Οκτωβρίου 2010

Ακατάλληλο το νερό στην Περαία Θεσσαλονίκης

Ακατάλληλο προς πόση και μαγείρεμα θα είναι από σήμερα το νερό στο Τ.Δ. Περαίας, λόγω υπερχλωρίωσης του δικτύου ύδρευσης της περιοχής. Όπως ανακοίνωσε η η Δημοτική Επιχείρηση Υδρευσης Αποχέτευσης Δήμου Θερμαϊκού (ΔΕΥΑΘ), η υπερχλωρίωση θα πραγματοποιηθεί στις περιοχές που περικλείονται από τις οδούς: Ρωμανού – Θερμαϊκού - Αρχ. Μακαρίου και Επαρχιακή Θεσσαλονίκης Μηχανιώνας και Βενιζέλου - Κ. Παλαμά - Αν. Θράκης - Ειρήνης και Επαρχιακή Θεσσαλονίκης Μηχανιώνας. Όταν διαπιστωθεί ότι το νερό είναι και πάλι κατάλληλο, η ΔΕΥΑΘ θα ενημερώσει τους πολίτες εκ νέου.

20 Οκτωβρίου 2010

Έρωτα θέλει η ζωή

Το video clip της Δέσποινας Βανδή για το τραγούδι «Έρωτα θέλει η ζωή» κυκλοφόρησε.

Διαγωνισμός για πρωτοπόρους δασκάλους και καθηγητές

H Microsoft Ελλάς διοργανώνει για έκτη συνεχή χρονιά τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Πρωτοπόρων Δασκάλων και Καθηγητών, ο οποίος εντάσσεται στην ευρύτερη εκπαιδευτική πρωτοβουλία «Συνεργάτες στη Μάθηση», που έχει ως βασικό στόχο την προώθηση της χρήσης της τεχνολογίας στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Συνεργασία BMW, Peugeot, Citroen

Τα υβριδικά μοντέλα έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι συνεχώς αυξάνουν το μερίδιό τους στην παγκόσμια αγορά.

19 Οκτωβρίου 2010

Χρησιμοποιώ συντομεύσεις πληκτρολογίου κατά τη δημοσίευση αναρτήσεως

Το Blogger διαθέτει διάφορες συντομεύσεις πληκτρολογίου τις οποίες μπορείτε να χρησιμοποιείτε κατά την επεξεργασία αναρτήσεων. Οι συντομεύσεις αυτές λειτουργούν σίγουρα στον Internet Explorer 5.5+/Windows και στην οικογένεια των προϊόντων Mozilla (1.6+ και Firefox 0.9+) και ενδεχομένως να λειτουργούν και με άλλα προγράμματα περιήγησης. Οι συντομεύσεις αυτές είναι οι εξής:

θα ασκήσει κοινωνική πίεση

Καταλόγους με τα εισοδήματα των φορολογουμένων θα δημοσιεύει το υπουργείο Οικονομικών στο διαδίκτυο, όπως ανέφερε με δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 ο γενικός γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων Διομήδης Σπινέλης.




Ο Διομήδης Σπινέλης με τον υπουργό Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου Ο Διομήδης Σπινέλης με τον υπουργό Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου Όπως τόνισε ο ίδιος ο τελευταίος φορολογικός νόμος προβλέπει τη δυνατότητα αυτή και ήδη το υπουργείο Οικονομικών βρίσκεται σε συνεννόηση με την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, προκειμένου να προωθήσει το μέτρο.



Ο Διομήδης Σπινέλης υποστήριξε ότι τον εν λόγω μέτρο θα ασκήσει κοινωνική πίεση για τη δήλωση όλων των εισοδημάτων των φορολογούμενων, έτσι, ώστε, κάποιοι που έχουν πολυτελή αυτοκίνητα και βίλες να έχουν και την αντίστοιχη φορολόγηση.

18 Οκτωβρίου 2010

Αγοράζω μόνο ελληνικά προϊόντα

«Αγοράζουμε ότι παράγεται στη χώρα»
πρέπει να αποτελέσει το κυριότερο μεταπολιτευτικό σύνθημα και πανελλήνια κίνηση.Επιτέλους ας αναλογισθούμε όλη τη ζημιά που προκαλέσαμε στην εθνική μας οικονομία αγοράζοντας απερίσκεπτα εισαγόμενα προϊόντα όταν οι ξένες χώρες που τα παράγουν δεν αγοράζουν ΤΙΠΟΤΕ το Ελληνικό

«Σπίτι των οργίων» στην Χαλκίδα


Τρία βίντεο συνολικής διάρκειας περίπου δύο ωρών, με ερωτικές περιπτύξεις μεταξύ πολλών ανδρών και γυναικών, τα οποία διέρρευσαν χθες, έχουν προκαλέσει σοκ στην κοινωνία της Χαλκίδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, γνωστές κυρίες της πόλης συμμετείχαν σε ομαδικά όργια με νεαρούς επιχειρηματίες.

Τα βίντεο ήδη έχουν αναρτηθεί σε πολλά πορνό sites του διαδικτύου, προκαλώντας ισχυρό πονοκέφαλο στους ροζ πρωταγωνιστές τους.

17 Οκτωβρίου 2010

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ..!

Ένας τύπος πηγαίνει κάθε Παρασκευή στην Εθνική Τράπεζα και κάνει κατάθεση 1 έως 2 εκατομμύρια! Μια Παρασκευή τον φωνάζει ο διευθυντής και τον ρωτάει


- Συγνώμη κύριε μου, χωρίς να θέλω να γίνω αδιάκριτος, τι δουλειά κάνετε και έχετε τόσες καταθέσεις;

- A, κύριε διευθυντά μου, να σας πω ευχαρίστως. Βάζω στοιχήματα, χοντρά στοιχήματα και συνήθως τα κερδίζω! Θέλετε να βάλουμε μαζί ένα;

'Ερχεται ραγδαία επιδείνωση του καιρού

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων εκδόθηκε από την ΕΜΥ για τα επόμενα εικοσιτετράωρα.
Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο πρόγνωσης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που εκδόθηκε από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία κατά το επόμενο τριήμερο (απο την Κυριακή έως και την Τρίτη) προβλέπεται επιδείνωση του καιρού με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες.

16 Οκτωβρίου 2010

Συντριβή ελικοπτέρου

Αεροπορική τραγωδία στο Μεξικό, καθώς η συντριβή ενός ελικοπτέρου που είχε μισθώσει η πετρελαϊκή εταιρεία Comesa, στοίχισε τη ζωή στους έξι μηχανικούς της και στους δύο πιλότους που επέβαιναν σε πτήση από τη νοτιοανατολική πολιτεία Καμπέτσε, με προορισμό το Μινατιτλάν.




Σύμφωνα με πληροφορίες, η συντριβή οφείλεται σε πυρκαγιά που εκδηλώθηκε κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Τραγωδία σε ανθρακωρυχείο της Κίνας

Τουλάχιστον είκοσι είναι οι νεκροί από έκρηξη που σημειώθηκε σε ανθρακωρυχείο στην Κίνα.




Με μία διαφορετική προσέγγιση βλέπει τα λεωφορεία του μέλλοντος ένας Ούγγρος σχεδιαστής. Ο λόγος για τον Peter Simon, ο οποίος, εκτός από ένα αρκετά προχωρημένο σχεδιαστικά λεωφορείο, στοχεύει και στην προστασία του περιβάλλοντος, κι όλα αυτά από ένα μέσο που καλύπτει πολλά χιλιόμετρα ημερησίως και φυσικά εκπέμπει μεγάλο βαθμό ρύπων CO2.

Το – εξαιρετικά – οπτικά Credo E-Bone που θυμίζει πρωτότυπο όχημα θα κινείται και με μπαταρίες, δηλαδή μιλάμε για ηλεκτρικό λεωφορείο. Αυτό σημαίνει ότι οι εκπομπές ρύπων CO2 θα είναι μηδενικές, άρα δεν θα μολύνει το περιβάλλον με βλαβερές ουσίες.

Εσωτερικά κυριαρχεί ο μίνιμαλ σχεδιασμός, ενώ το εν λόγω λεωφορείο είναι εφοδιασμένο και με σύστημα start & stop για ακόμα χαμηλότερη κατανάλωση… ρεύματος. Σύμφωνα με την εταιρεία που θα το κατασκευάζει, στους δρόμους ενδέχεται να το δούμε σχετικά σύντομα και ίσως πριν από το 2014.

Τα κορυφαία σε πωλήσεις car

roumel07
Μπορεί η πτώση στις πωλήσεις των καινούργιων αυτοκινήτων να είναι πολύ μεγάλη από την αρχή του έτους και κυρίως τους τελευταίους μήνες, όμως δεν λείπουν τα.. μοσχοπουλημένα μοντέλα που οι Έλληνες έχουν δείξει ιδιαίτερη αδυναμία. Δώδεκα είναι οι βασικές κατηγορίες των επιβατικών οχημάτων, από τα 4x4 που γνωρίζουν μεγάλη πτώση, μέχρι τα αγαπημένα roadster αλλά και τα πανάκριβα πολυτελή. Στις περισσότερες κατηγορίες και στις πρώτες θέσεις παραμένουν τα αυτοκίνητα που βλέπαμε και τα προηγούμενα έτη, γεγονός που δείχνει ότι ο Έλληνας κινείται στα… σίγουρα και με μοντέλα που παραδοσιακά μπορούν να κρατήσουν την τιμή τους και σαν μεταχειρισμένα.

Διακοπή της κυκλοφορίας

Στη διακοπή της κυκλοφορίας στην κοιλάδα των Τεμπών προχώρησε το βράδυ της Παρασκευής η εταιρία «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίο» μετά την πτώση βράχου διαμέτρου 40 εκατοστών στο 389,600 χλμ. της Ε.Ο. Αθηνών-Θεσσαλονίκης.

Η εταιρία προχώρησε στην απόφαση αυτή λαμβάνοντας υπόψη και τα έντονα καιρικά φαινόμενα που αναμένονται τις επόμενες ώρες στην περιοχή.

FS X

Korinthos

anekdota 2

pigasos

Video 2009

cows & cows & cows

XARTIS PLION

OLYMPIAKOS 09