ΧΙΟΝΙLOVE

o dromos

ΩΡΑ


Chat


Get Radiomonaco_Volos chat group | Goto Radiomonaco_Volos website
Η Καλύτερη Ελληνική και Ξένη Μουσική Μόνο Εδώ!!

30 Νοεμβρίου 2011

12χρονο κορίτσι από τη Νότια Αφρική αυτοαποκαλείται «πρώτη κυρία»!





Αυτό το μικρό κορίτσι με τη μεγάλη καρδιά και το φωτεινό χαμόγελο, αυτοαποκαλείται «πρώτη κυρία» και κάνει όνειρα για το μέλλον.


Αλλά οι γιατροί λένε ότι η 12χρονη που ονομάζεται Ontlametse Falaste έχει μόνο ένα-δύο χρόνια ζωής.




“Ονομάζω τον εαυτό μου πρώτη κυρία, γιατί ήμουν το πρώτο μαύρο παιδί με την ασθένεια” λέει το κορίτσι.
Ontlametse – το μόνο μαύρο παιδί με τη διάγνωση του συνδρόμου Hutchinson-Gilford – μια σπάνια και θανατηφόρα ασθένεια, επιταχύνοντας τη διαδικασία γήρανσης.
Σε ολόκληρη την ιστορία της ανθρωπότητας μόνο δύο μαύρα παιδιά υποφέρουν από αυτή την ασθένεια – και οι δύο από αυτούς έχασαν τη ζωή τους, ένα στις ΗΠΑ, ένα άλλο στην Ολλανδία.
Οι ειδικοί πιστεύουν ότι υπάρχουν στον κόσμο, 200 με 250 παιδιά που πάσχουν από την ασθένεια αυτή.
Τα παιδιά με τη νόσο πεθαίνουν από καρδιακή ανεπάρκεια σε ηλικία των 8 έως 21 ετών, πάσχουν από υψηλή αρτηριακή πίεση, εγκεφαλικό επεισόδιο, στηθάγχη και καρδιακή ανεπάρκεια.



http://a-pistefto.blogspot.com

Τι σημαίνουν οι δυσλειτουργίες στο αυτοκίνητο

Με ποιους τρόπους το αυτοκίνητο μας ενημερώνει για τυχόν δυσλειτουργίες; Πώς μπορούμε να αποκωδικοποιήσουμε τα μηνύματα που μας στέλνει το αυτοκίνητό μας;


Υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορούμε να καταλάβουμε, αν ο κινητήρας του αυτοκινήτου μας και τα υπόλοιπα μηχανικά μέρη λειτουργούν σωστά. Ας δούμε, λοιπόν, πώς θα αντιληφθούμε κάποια προβλήματα που εμφανίζονται στο αυτοκίνητό μας αρκετά συχνά.

1. Σφύριγμα ιμάντα
Πολύ συνηθισμένο είναι το φαινόμενο, όπου ένα δυνατό σφύριγμα παράγεται από το χώρο του κινητήρα κάθε φορά που τον βάζουμε σε λειτουργία και η θερμοκρασία του είναι χαμηλή (π.χ τις πρωινές ώρες). Αυτός ο ήχος οφείλεται στον ιμάντα (λουρί), ο οποίος μπορεί να είναι χαλαρός ή να έχει φθαρεί αρκετά και να χρειάζεται αντικατάσταση, η οποία θα πρέπει να γίνεται άμεσα όταν προετοιμαζόμαστε για κάποιο μεγάλο ταξίδι ή διαδρομή.

2. Στραβή ζάντα
Πρόκειται για μία βλάβη την οποία την εντοπίζουμε μέσω του συστήματος διεύθυνσης. Αν, λοιπόν, αντιληφθούμε ένα συνεχές ταρακούνημα του τιμονιού, κάποια από τις δύο εμπρόσθιες ζάντες είναι στραβή. Αυτό συνήθως προκαλείται αν πέσουμε σε μία βαθιά λακκούβα ή ανεβάσουμε με φόρα το αυτοκίνητο σε κάποιο πεζοδρόμιο. Θα πρέπει να απευθυνθούμε σε κάποιο ανάλογο κατάστημα, για να κάνει στην προβληματική ζάντα ζυγοστάθμιση ή να την επισκευάσει.

3. Δυσλειτουργία καλοριφέρ
Πολλές φορές συμβαίνει το καλοριφέρ να παρέχει κρύο αντί για ζεστό αέρα, ενώ παράλληλα η ένδειξη της θερμοκρασίας βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα. ­­­­­Στην περίπτωση αυτή, πολύ πιθανό είναι να έχει μείνει αέρας στο κύκλωμα ψύξης του κινητήρα, λόγω της κακής ή ανύπαρκτης εξαέρωσης κατά το άλλαγμα του νερού στο ψυγείο. Ο αέρας εμποδίζει τη λειτουργία του θερμοστάτη και κατά συνέπεια του βεντιλατέρ. Θα πρέπει λοιπόν να απευθυνθείτε σε κάποιο συνεργείο, που θα δώσει λύση στο πρόβλημά σας.

4. Μπαταρία
Τη στιγμή που θέτουμε τον κινητήρα σε λειτουργία, η μίζα θα πρέπει να ακουστεί ακαριαία. Αν την ακούσουμε ότι δυσκολεύεται ή κάνει κενά, σημαίνει ότι δεν έχει την απαραίτητη ποσότητα ρεύματος από την μπαταρία. Η αντικατάσταση της μπαταρίας θα πρέπεινα γίνει άμεσα, διότι ο χρόνος ζωής της έχει τελειώσει.

Πηγή: autotriti.gr

Η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΡΙΩΝ...

Μεγάλη υπόθεση να είσαι μέτριος.Από μικρό παιδί έβλεπα ότι ο μέτριος κερδίζει πάντα.
Αν ήσουν καλός μαθητής κουβάλαγες το φορτίο να το αποδεικνύεις ανά πάσα στιγμή, αν ήσουν κακός άκουγες τα σχολιανά σου. Αν ήσουν, όμως, μέτριος κανένα πρόβλημα, δεν σε ενοχλούσε κανείς.
Στον στρατό η συμβουλή για να περάσεις καλά ήταν: "Ούτε να φαίνεσαι πολύ, ούτε να λουφάρεις πολύ". Να είσαι μέτριος δηλαδή.
Στην πρώτη μου δουλειά απολύθηκα γιατί έκανα παραπάνω από όσα έπρεπε και έθιξα κάποιους "βολεμένους", αλλά κι αν έκανα πολύ λίγα πάλι θα απολυόμουν, Ενώ αν ήμουν μέτριος θα έμενα.
Στο Δημόσιο έκανα πολύ καλά την δουλειά μου και...με φόρτωναν με την δουλειά όλων των άλλων, αλλά κι αν ήμουν αρνητικός θα είχα πρόβλημα. Όμως αν ήμουν μέτριος θα "βολευόμουν".
Στην πολιτική το ίδιο. Αν "τα δίνεις όλα" είσαι κορόιδο, αν αδιαφορείς αποτυχημένος, ενώ αν προωθείς μόνο "τα βασικά" (και τα συμφέροντα των φίλων), αν είσαι μέτριος δηλαδή, τότε είσαι καλός.
Στην κοινωνία, πάλι, όταν αγωνίζεσαι ασυμβίβαστα είσαι "γραφικός", αν δεν κάνεις τίποτα άχρηστος, αλλά αν που και που σηκώνεσαι από τον καναπέ και εμφανίζεσαι στο κοινωνικό πεδίο, αν δηλαδή είσαι μέτριος, θεωρείσαι χρήσιμος.
Κυριαρχούν λοιπόν οι μέτριοι.
Γίναμε "κοινωνία των μετρίων". Κι όχι μόνο αυτό. Αναπαράγουμε (συνειδητά ή ασυνείδητα - δεν έχει σημασία) το "μοντέλο του μέτριου".
Κι αυτός είναι ένας από τους λόγους που φτάσαμε εδώ, σ΄ αυτό το χάλι.
Αλλά δεν πάει άλλο.
Δεν μπορούμε να καταδικάζουμε τα παιδιά μας στην μετριότητα. Δεν μπορούμε να τους κόβουμε - από μικρά - τα φτερά, να μην τους επιτρέπουμε να ανέβουν ψηλά.
Πρέπει να ξεκινήσουμε την "επανάσταση των ικανών".
Να τσακίσουμε την μετριότητα, όπου την συναντούμε. Στο Σχολείο, τον Στρατό, την Κοινωνία, την Πολιτική.
Δεν είναι δύσκολο, απλά δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει. Δεν έχουμε καταλάβει την δύναμη των ικανών.
Κι αν εμείς δεν μπορούμε, ας δώσουμε τον λόγο στα παιδιά μας.
Αλλά, όπως και να ΄ναι αυτή η κυριαρχία των μετρίων πρέπει να τελειώσει.
 

Γιατί οι γυναίκες δεν πρέπει χρησιμοποιούν το καλαμπόκι ως Vibrator Dildo

Γιατί οι γυναίκες δεν πρέπει χρησιμοποιούν το καλαμπόκι ως Vibrator Dildo







Nα γιατί !!!






http://almirofistiki.blogspot.com

Sexy γυναίκες: η αχίλλειος πτέρνα των hackers...?

Κάποιος θα πίστευε ότι οι πρωτεργάτες της διαδικτυακής ασφάλειας καθώς και οι κακόβουλοι χρήστες οι οποίοι συχνά προσπαθούν να εισβάλουν στα πληροφοριακά συστήματα εταιρειών ή προσώπων, θα γνώριζαν καλύτερα από όλους τη βασική αρχή για την επίτευξη μιας ασφαλούς πληροφοριακής υποδομής ή την προσβολή της....



 Ποτέ δεν μοιραζόμαστε προσωπικές πληροφορίες, ειδικά όταν πρόκειται για διαδικτυακές-απρόσωπες φιλίες.
Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα που είδε το φώς της δημοσιότητας από την εταιρεία ασφάλειας Bitdefender, διαπιστώθηκε ότι τόσο οι διαχειριστές εταιρικών δικτύων όσο και οι hackers τυχαίνει να δίνουν προσωπικές τους πληροφορίες σε διαδικτυακούς φίλους τους, ειδικά όταν ο φερόμενος ως “φίλος” είναι μια όμορφη ...
γυναίκα.
Η εταιρεία Bitdefender χρησιμοποίησε για τη συγκεκριμένη έρευνα ένα δείγμα 100 ανθρώπων, μισοί από τους οποίους προέρχονται από το χώρο της ασφάλειας πληροφοριακών συστημάτων και οι υπόλοιποι από την αντίθετη πλευρά, από την πλευρά των hacker.
Για να καταλήξει η εταιρεία στο ανωτέρω πόρισμα, δημιούργησαν οι ερευνητές ένα προφίλ μιας sexy κοπέλας 25 ετών με σκοπό να αποσπάσει προσωπικά στοιχεία και κωδικούς πρόσβασης και από τις δύο ομάδες.
Η έρευνα στέφθηκε με επιτυχία αφού η πλειοψηφία και από τις δύο πλευρές, έπεσαν “θύματα” αλίευσης στοιχείων, δείχνοντας με τον τρόπο αυτό ότι ακόμη και οι επαγγελματίες του χώρου έχουν αδύναμα σημεία.

29 Νοεμβρίου 2011

H τυφλή κοπέλα!

Καποτε ηταν μια τυφλη κοπελα…





μισουσε τον εαυτο της που γεννηθηκε ετσι...αν και ειχε μια οσο γινοταν φισιολογικη ζωη ηταν απομακρη και ακομα και οι γονεις της με το ζορι πολλες φορες επερναν και μια της λεξη…
Η κοπελα αυτη ειχε ενα φιλο…την στηριζε της συμπαραστεκοταν παντα….ηταν διπλα της την ακουγε…και για εκεινη ηταν ο μοναδικος ανθρωπος που μπορουσε να ανοιχτει να πει οσα νιωθει.”Μ αρεσει να βλεπω τον κοσμο μεσα απο τα ματια σου”του ειπε σε ενα περιπατο τους που εκεινος τησ περιεγραφε με καθε λεπτομερια το τι γινοταν και τι εβλεπε..
Αυτο ειναι το ονειρο μου να δω καποτε τον κοσμο οπως και συ” ”Σου υποσχομαι να πραγματοποιησω αυτη σου την επιθυμια…Ενα χρονο αργοτερα καταφερε να βρεθει δωτης στο εξωτερικο και η κοπελα επι ενα μηνα μεταφερθηκε στο εξωτερικο για την ενχιριση..με το φιλο της επικοινωνουσαν σπανια ειδικα τις τελευτεες μερες…

Τελικα η επιστροφη της στο σπιτι αργησε ενα εξαμηνο μιας και οι γονεις της αποφασισαν να κανουν ενα ταξιδι στην Ευρωπη.
Οταν γυρισε ο πρωτος που αντικρισε ηταν Εκεινος..παγωσε!

“Εισαι και συ..?”
”Ναι ειμαι τυφλος, ειχα ενα ατυχημα δεν στο ειπα απο το τηλεφωνο..δεν λεγονται ετσι αυτα…τελος παντων” ειπε και εβγαλε ενα κουτακι απο την τσεπη του..
“Ειχαμε δωσει μια υποσχεση..θα με παντρευτεις τωρα που βλεπεις”
Το κοριτσι αρνηθηκε τρομοκρατηθηκε δεν ηθελε να περασει μια ζωη ετσι…οποτε εκεινος αποφασισε να φυγει αφηνοντας ενα γραμμα
”Σου υποσχεθηκα να σε κανω μια μερα να δεις μεσα απο τα ματια μου..τελικα τα καταφερα τηρησα την υποσχεση μου…ασχετα αν αθετησες την δικια σου..Σ αγαπω να προσεχεις τα ματια μου”
Το κοριτσι οσο και αν εκλαιγε οσο και αν τον εψαχνε ηταν πλεον αργα…

http://ierosagon.org/

Ντόμινο από μπουκάλια μπύρας

Όταν προκαλείς την τύχη σου














































































tromaktiko

Παλιά Παιδικά Παιχνίδια





http://kataggeilte.blogspot.com

ΑΝΕΚΔΟΤΟ

Γνωρίζονται τυχαία σε ένα πάρτυ και ο Γιάννης ζητά από την Ελένη να πάνε σινεμά.
Αυτή δέχεται και τα περνάνε καλά.
Μερικές μέρες αργότερα βγαίνουν για φαγητό και πάλι περνούν καλά.
Αρχίζουν λοιπόν να βλέπονται τακτικά και μετά από λίγο γίνονται ένα ωραίο ζευγάρι.

Και ένα βράδυ, ενώ ο Γιάννης την πηγαίνει η σπίτι της,
μια σκέψη περνά από το μυαλό της
και χωρίς να το πολυσκεφτεί την εκφράζει φωναχτά:

- Έχεις καταλάβει ότι σήμερα κλείνουμε 6 μήνες;
Και κατόπιν, πέφτει σιγή στο αυτοκίνητο!
Τόσο πυκνή σιγή που μπορείς να την κόψεις με το μαχαίρι!

Η Ελένη σκέφτεται:
'Θεέ μου! Μήπως τον πείραξε που το είπα αυτό;
Μήπως νιώθει περιορισμένος από τη σχέση μας;
Μήπως νομίζει ότι προσπαθώ να τον πιέσω σε κάποιο είδος υποχρέωσης που δεν θέλει;
Ή δεν είναι σίγουρος;'

Ο Γιάννης σκέφτεται: 'Πω-πω! Έξι μήνες!'

Και η Ελένη σκέφτεται:
'Αλλά εδώ που τα λέμε, ούτε κι εγώ είμαι σίγουρη ότι θέλω ένα τέτοιο είδος σχέσης.
Μερικές φορές θα ήθελα περισσότερο χώρο.
Να μπορώ να σκεφτώ αν με ικανοποιεί η σχέση μας καθώς πηγαίνουμε σταθερά προς....
Αλήθεια, που πηγαίνουμε;
Θα συνεχίζουμε να βλεπόμαστε με αυτόν τον τρόπο;
Μήπως εμφανίζεται η προοπτική του γάμου μπροστά;
Με παιδιά;
Μια ολόκληρη ζωή μαζί;
Είμαι έτοιμη γι αυτό το επίπεδο δέσμευσης;
Τι ξέρω πραγματικά γι' αυτόν τον άνθρωπο;'

Ο Γιάννης σκέφτεται:
'Αυτό σημαίνει ότι ήτανννν.... χμμμ... Φεβρουάριος όταν αρχίσαμε να βγαίνουμε...
Τότε που μόλις είχα πάρει το αυτοκίνητο από σέρβις...
Που σημαίνει...
Για στάσου να δω τα χιλιόμετρα...
Φτου! Γαμώτο! Ξέχασα την αλλαγή λαδιών!'

Η Ελένη σκέφτεται:
'Γιατί δε μιλάει; Είναι ταραγμένος!
Φαίνεται στο πρόσωπό του.
Για ποιόν λόγο όμως ταράχτηκε;
Μήπως τα βλέπω όλα λάθος;
Μήπως θέλει περισσότερο δέσιμο η σχέση μας;
Μήπως κατάλαβε πριν από εμένα ότι εγώ έχω επιφυλάξεις;
Να δεις που αυτό είναι!
Γι αυτό δεν λέει τίποτε.
Φοβάται ότι θα τον απορρίψω.'

Εν τω μεταξύ, ο Γιάννης σκέφτεται:
'Αλλά αυτήν την φορά θα το κοιτάξουν το σασμάν!
Όχι σαν την άλλη φορά...
Δήθεν το κρύο και μαλακίες!
Τι κρύο; Με 25 βαθμούς;
Πλήρωσα μια περιουσία και μου βγαίνει το χέρι να βάλω μια ταχύτητα!'

Η Ελένη σκέφτεται:
'Έχει θυμώσει!
Και δεν τον κατηγορώ...
Στη θέση του κι εγώ θα ήμουν θυμωμένη...
Νιώθω τόσο ένοχη, αλλά δε φταίω που νιώθω έτσι....
Απλά δεν είμαι σίγουρη...'

Ο Γιάννης συνεχίζει:
'Καλά, έτσι και μου πουν τίποτε ότι δεν καλύπτεται από την εγγύηση θα γίνει χαμός!
Αυτό θα πουν τα καθίκια, το ξέρω!'

Και η Ελένη:
'Ίσως είμαι τελειομανής...
Να περιμένω τον ιππότη με το άσπρο άλογο,
τη στιγμή που είμαι δίπλα σε αυτόν τον άνθρωπο που με φροντίζει
και νοιάζεται για μένα
και που χαίρομαι κάθε στιγμή που είμαι μαζί του;
Και τώρα υποφέρει επειδή είμαι εγωίστρια!
Επειδή κάνω σαν κοριτσάκι που έχει διαβάσει ένα σωρό ρομάντζα..'

Ο Γιάννης:
'Εγγύηση!
Θα τους πω να πάρουν την εγγύηση και να την χώσουν εκεί που ξέρουν!'

- Αγάπη μου, λέει η Ελένη

- Τι είναι; Απαντά ο Γιάννης

- Σε παρακαλώ... Μην βασανίζεις τον εαυτό σου, λέει με μάτια γεμάτα δάκρυα. Ίσως δεν θα έπρεπε... Νιώθω τόσο...' (και την παίρνουν τα κλάματα...)

- Μα τι έπαθες;

- Είμαι τόσο χαζή! Το ξέρω ότι δεν υπάρχει ούτε ιππότης, ούτε άλογο!

- Δεν υπάρχει άλογο;

- Νομίζεις ότι είμαι χαζή έτσι;

- Όχι βέβαια!

- Να μωρέ! Απλά... ξέρεις... χρειάζομαι λίγο περισσότερο χρόνο...

(Κατόπιν, ακολουθεί μια σιγή 15 δευτερολέπτων που ο Γιάννης προσπαθεί να βρει κάτι 'ασφαλές' να πει)

Και τελικά λέει:'...ΟΚ!'

Η γυναίκα, πολύ συγκινημένη του πιάνει το χέρι και λέει:
'Αγάπη μου... Πραγματικά νιώθεις έτσι;'

- Πώς έτσι;

- Έτσι, σχετικά με τον χρόνο.

- Μα ναι, φυσικά!

Η Ελένη γυρνά και τον κοιτά βαθιά στα μάτια,
προκαλώντας την ανησυχία του Γιάννη για το τι μπορεί τώρα να ξεστομίσει,
ιδιαίτερα αν έχει σχέση με άλογο.
Στο τέλος λέει:

- Σε ευχαριστώ αγάπη μου!

- Κι εγώ σε ευχαριστώ αγάπη μου, λέει ο Γιάννης με ιδιαίτερη σιγουριά.

Στο τέλος την αφήνει στο σπίτι της και εκείνη ξαπλώνει στο κρεβάτι,
αισθανόμενη σαν μια μαρτυρική φιγούρα, εντελώς μπερδεμένη, κλαίει μέχρι το πρωί.

Ο Γιάννης γυρνά σπίτι του και παίρνοντας μια πίτσα,
βλέπει στην τηλεόραση μια ταινία που έτυχε να δείχνει.
Μια μικρή φωνούλα όμως μέσα του
λέει ότι κάτι σημαντικό παίχτηκε στο αυτοκίνητο
αλλά είναι σίγουρος ότι δεν μπορεί να καταλάβει τι,
οπότε και σταματά την προσπάθεια.

Την άλλη μέρα, η Ελένη βγαίνει με τις φίλες της και κουβεντιάζουν υπόθεση περίπου για έξι ώρες.
Με αφάνταστη ακρίβεια,
θα αναλύσουν όλα όσα ειπώθηκαν,
μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια,
από όλες τις πιθανές οπτικές γωνίες.
Θα συνεχίσουν να το συζητούν ξανά και ξανά,
χωρίς ποτέ να φτάσουν σε οριστικά συμπεράσματα
αλλά ταυτόχρονα και χωρίς να το βαριούνται.

Από την άλλη μεριά, ο Γιάννης,
καθώς την άλλη μέρα παίζει μπιλιάρδο με τον κολλητό του,
μια στιγμή, πριν να κάνει το σπάσιμο,
θα σταματήσει και θα του πει:

- Να σε ρωτήσω κάτι ρε μαλ@κα ; .Είχε ποτέ η Ελένη άλογο;

http://friendshipiseverything.blogspot.com/

Γιατί το μπούμερανγκ γυρνά πίσω;

Μόλις φύγει από το χέρι, περιστρέφεται γύρω από τον εαυτό του και προωθείται χάρη στην ωστική και περιστροφική ενέργεια που ασκεί πάνω του εκείνος που το ρίχνει. Σ’ αυτό το σημείο, το επίπεδο περιστροφής είναι σχεδόν κάθετο.
Άνωση. Ο αέρας που ασκείται στο ένα άκρο ασκεί μια δύναμη (την άνωση) όμοια μ’ εκείνη που κρατά σε πτήση τα αεροπλάνα, αλλά με μια διαφορά: καθώς τα πεπλατυσμένα άκρα του μπούμερανγκ είναι κάθετα στη δύναμη, η άνωση τείνει να τα κάνει να
περιστραφούν προς τα αριστερά (εξαιτίας του σχήματος τους), και όχι προς τα πάνω. Επίσης, καθώς τα άκρα περιστρέφονται, η ταχύτητα περιστροφής του άνω φτερού έχει φορά προς τα εμπρός, ενώ η φορά του κάτω φτερού είναι προς τα πίσω. Έτσι το φτερό που βρίσκεται πάνω κινείται ταχύτερα σε σχέση με τον αέρα, άρα ασκείται πάνω του μεγαλύτερη άνωση. Κατά συνέπεια, μετατίθεται προς τα αριστερά (για τους δεξιόστροφους ρίπτες) το επίπεδο περιστροφής και το πάνω φτερό διαγράφει έναν κύκλο. Στο υψηλότερο σημείο της τροχιάς, ως αποτέλεσμα της βαρύτητας, το μπούμερανγκ επανακτά ταχύτητα και περιστροφική δύναμη. Κάνοντας στροφή 180° επιστρέφει σ’ εκείνον που το ρίχνει σε οριζόντια θέση.

πηγή: focusmag.gr

28 Νοεμβρίου 2011

Το περιεχόμενο μετράει



Πατα στην εικονα

βίντεο μεθυσμένων γυναικών

Hashima : Το νησί φάντασμα της Ιαπωνίας

Η πόλη στο νησί Hashima ιδρύθηκε το 1887 και ήταν μια κοινότητα εξόρυξης άνθρακα. Όταν μετά από χρόνια,το 1974, το ορυχείο έκλεισε ,η πόλη εγκαταλείφθηκε!































































Link Άρθρου : http://www.pineza.gr