ΧΙΟΝΙLOVE

o dromos

ΩΡΑ


Chat


Get Radiomonaco_Volos chat group | Goto Radiomonaco_Volos website
Η Καλύτερη Ελληνική και Ξένη Μουσική Μόνο Εδώ!!

30 Μαρτίου 2012

Ραντεβού με τη γυναίκα σου...

Πώς θα καταφέρεις να ανανεώσεις την σχέση σου και να ξαναερωτευτείς το έτερον ήμισυ..

«Με τη γυναίκα μου περνάμε καταπληκτικά. Βγαίνουμε και δύο φορές την εβδομάδα, μάλιστα. Εκείνη τις Τρίτες και εγώ τις Παρασκευές!» Πρόκειται για μια από τις χιλιοειπωμένες ατάκες που αφήνουν να εννοηθεί ότι όταν έρθει η καθημερινότητα και ο γάμος, ο έρωτας και η συντροφικότητα πάνε περίπατο.


Ίσως να είναι αλήθεια. Γιατί όμως να μην αγωνιστείς για το αντίθετο. Εξάλλου, η γυναίκα σου είναι η επιλογή ζωής που έκανες. Γιατί θα πρέπει να μην περνάς καλά στην σχέση σου με τον άνθρωπό σου και να ψάχνεις για κάτι άλλο, εδώ και εκεί; Γιατί να μην προσπαθήσεις να ξαναφουντώσεις το αίσθημα;
Προφανώς και δεν είναι εύκολο. Δοκίμασε όμως πρώτα και μετά καταλήγεις και σε συμπεράσματα. Η γυναίκα σου έχει ορισμένα πρακτικά ατού. Σε ξέρει και την ξέρεις. Γνωρίζει τις αδυναμίες, τις επιθυμίες σου, τα θέλω σου, όλα όσα σε κάνουν να περνάς καλά εκεί έξω. Προσπάθησε να διώξεις από πάνω σας αυτό το πέπλο καθημερινότητας που σας σκεπάζει και οργάνωσε βραδινές εξόδους, που θα κάνουν το αίμα να ξανακυλήσει στις φλέβες. Ας δούμε μαζί τρόπους για να κάνεις πιο όμορφη τη σχέση σου με το έτερον ήμισυ.

• Έκπληξη
Χωρίς να το περιμένει στείλε της ένα μήνυμα, ότι θα την περιμένεις το βράδυ στο αγαπημένο σας στέκι. Τόνισέ της ότι έχεις κανονίσει το baby sitting για τα παιδιά. Εκτός από γυναίκα, είναι και μητέρα, άρα πρέπει να διώξεις από πάνω της αυτό το άγχος. Να είσαι άνετος και χαλαρός όπως παλιά. Να την φλερτάρεις και να παίζεις μαζί της, σα να είναι η πρώτη φορά. Το χιούμορ, το καλό κρασί και ο χορός θα λύσουν το κορμί, θα διώξουν την κούραση και θα φέρουν πιο κοντά τον έρωτα.

• Πρωτοβουλία
Βάλε τη φαντασία σου να δουλέψει και βρες κάτι πρωτότυπο, όχι για να την εντυπωσιάσεις, αλλά για να της εξάψεις την περιέργεια. Μπορεί να είναι κάτι πολύπλοκο, όπως ένα ακριβό εστιατόριο ή εισιτήρια για μια παράσταση που καιρό έλεγε πως ήθελε να παρακολουθήσει ή μπορεί να είναι κάτι πολύ απλό και ανέξοδο, όπως βόλτα στη θάλασσα, με ένα μπουκάλι κρασί και δυο ποτήρια στο χέρι, ή στο βουνό για να απολαύσετε θέα. Βασικό συστατικό επιτυχίας είναι η άνεση και η δημιουργία ευχάριστης ατμόσφαιρας.

• Συζητήσεις
Όχι τα τετριμμένα, όχι τα καθημερινά. Δεν σε νοιάζει ούτε τι μέσο όρο έβγαλε η μικρή στο σχολείο, ούτε αν ήρθε ο λογαριασμός της πιστωτικής. Σε νοιάζει να της πιάσεις το χέρι, να την κοιτάξεις βαθιά μέσα στα μάτια και να καταλάβει ότι την αγαπάς και ότι την ποθείς. Είναι γυναίκα και θέλει να είναι επιθυμητή. Είσαι άντρας και θέλεις να κυνηγάς. Αν το έχεις ξεχάσει καιρός να το ξαναθυμηθείς.

• Φίλοι, κοινωνικές υποχρεώσεις
Προφανώς, όταν λέμε ότι βγαίνετε ραντεβού, εννοούμε οι δυο σας, όχι και οι κουμπάροι σας μαζί, έτσι; Αφιερώστε την βραδιά σε εσάς και μόνο σε εσάς και αφήστε στην άκρη τις κοινωνικές υποχρεώσεις. Θα έρθει άλλη στιγμή που θα τραπεζώσεις το διευθυντή σου, τώρα προέχει ο γάμος σου.

Επανάληψη
Μία φορά ίσον καμία. Ακόμα και αν στις πρώτες προσπάθειες δυσκολευτήκατε να βρείτε ρυθμό, μην απογοητεύεσαι. Πάει καιρός και το είχες ξεχάσει, that's all. Με λίγη παραπάνω φαντασία, το παιχνίδι θα έχει σίγουρη επιτυχία. Θα την ξανακατακτήσεις και αυτό θα έχει θετικό αντίκτυπο και στην καθημερινότητά σας. Θα αρχίσει και η ίδια να κάνει σχέδια για το επόμενο blind date σας.

tsekouratoi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου