ΧΙΟΝΙLOVE

o dromos

ΩΡΑ


Chat


Get Radiomonaco_Volos chat group | Goto Radiomonaco_Volos website
Η Καλύτερη Ελληνική και Ξένη Μουσική Μόνο Εδώ!!

22 Μαΐου 2012

Τι κρατά έναν άντρα σε μία σχέση;

Μια υγιής σχέση έχει καμιά φορά μεγαλύτερη σημασία για ένα άντρα, από ό, τι για μία γυναίκα...
Αποτελεί ένα μέρος όπου μπορεί να μοιραστεί συναισθήματά, που ενδεχομένως δεν είναι σε θέση να συζητήσει με κανέναν άλλο. Ο τρόπος που είναι δομημένη οι κοινωνία μας, δίνει στις γυναίκες την δυνατότητα να έχουν σχέσεις με φίλες τους, να μιλούν μεταξύ τους ανοιχτά και να ζητούν η μια από την άλλη βοήθεια, όταν το χρειαστούν. Οι άντρες όμως από την άλλη πλευρά, δεν συνηθίζουν να κάνουν τέτοιου είδους συζητήσεις με τους φίλους τους.

Όταν ένας άντρας, βρίσκεται σε μια σχέση, λειτουργεί τελείως διαφορετικά απ' ότι όταν δεν έχει σχέση, ενώ η γυαναίκα λίγο πολύ το ίδιο. Νιώθει ότι είναι μέρος ενός συνόλου και λειτουργεί με μεγαλύτερη όρεξη, έχοντας την προσμονή ότι το βράδυ θα συναντήσει κάποιον άλλον άνθρωπο. Κι εδώ δεν εννοώ κάποιον για σεξ, αλλά κάποιον που θα τον κάνει να νιώσει πολύ πιο οικεία. Κάποιον, που θα τον έχει επιλέξει γι' αυτό που είναι, γεγονός που του προσφέρει εξαιρετική σιγουριά. Μπορεί η δουλειά του να είναι επίπονη, βαρετή ή κουραστική. Μπορεί το εργασιακό του περιβάλλον να μην τον ευχαριστεί. Μπορεί το άγχος και οι απαιτήσεις του ανταγωνισμού ώρες-ώρες να τον οδηγούν σε οριακές καταστάσεις. Παρόλα αυτό όμως, υπάρχει ένας άνθρωπος που στο τέλος αυτής της δύσκολης ημέρας θα τον περιμένει και θα τον γεμίσει με αγάπη και κατανόηση. Υπάρχει ο δικός του άνθρωπος, κι αυτό είναι το φάρμακο για όποια δυσκολία αντιμετωπίζει στην καθημερινότητά του. Πολλοί άντρες, οφείλουν την επιτυχία τους στο γεγονός ότι υπάρχει μια σύντροφος που νοιάζεται για το τι θα τους συμβεί και τους βοηθάει να επιλύσουν μικρά ή μεγάλα προβλήματα. Αυτό το είδος φροντίδας τους παρέχει ισορροπία και σταθερότητα. 


Φυσικά και μεγάλο, πολύ μεγάλο ρόλο παίζει το σεξ, παρότι δεν είναι αυτό που εν τέλει θα κερδίσει ολοκληρωτικά έναν άντρα. Το σεξ του είναι απαραίτητο(και σε ποιον δεν είναι άλλωστε!), οπότε όταν η σχέση του, του προσφέρει απολαυστικό σεξ, είναι πολύ χαρούμενος, ενώ όταν η σεξουαλική σχέση δεν είναι ικανοποιητική, γίνεται εξαιρετικά νευρικός. Του αρέσει να ξέρει ότι η σύντροφός του τον θεωρεί sexy. Και οι δυο σύντροφοι είναι ευχαριστημένοι όταν το σεξουαλικό κομμάτι μιας σχέσης είναι ικανοποιητικό. Βέβαια η έννοια "ικανοποιητικό", μπορεί να σημαίνει διαφορετικά πράγματα για τους δυο συντρόφους. Ωστόσο, τους περισσότερους άντρες τους βοηθά να νιώθουν ότι είναι αξιαγάπητοι, ότι έχουν την αποδοχή της συντρόφου τους, τον θαυμασμό της και την αναγνώρισή της. Χωρίς αυτό δεν μπορούν να λειτουργήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου