ΧΙΟΝΙLOVE

o dromos

ΩΡΑ

Chat


Get Radiomonaco_Volos chat group | Goto Radiomonaco_Volos website
Η Καλύτερη Ελληνική και Ξένη Μουσική Μόνο Εδώ!!

29 Δεκεμβρίου 2010

Εκαναν σέξ στην πίστα .Δεν πίστευαν στα μάτια τους δεκάδες εκδρομείς που πήγαν να δουν «άσπρη μέρα» στα Καλάβρυτα… και τελικά είδαν ένα ζευγάρι να ερωτοτροπεί πάνω στο χιόνι!
Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Τετάρτη, σύμφωνα με δημοσιεύματα του τοπικού τύπου. Η πανέμορφη κοπέλα με το φίλο της έφτασαν στο χιονοδρομικό κέντρο της περιοχής και άρχισαν να ερωτοτροπούν.
Στην αρχή δεν έδωσε κανένας σημασία γιατί δεν φαντάστηκε τι θα ακολουθούσε. Ο νεαρός άνδρας ενώ είχε στην αγκαλιά του την κοπέλα, άρχισε να της βγάζει σιγά-σιγά τα ρούχα ενώ κανένα από τα άτομα που ήταν εκείνη την ώρα μπροστά δεν αντέδρασε…
Η σκηνή όσο περνούσε η ώρα γινόταν και πιο καυτή. Ο νεαρός άφησε την κοπέλα μόνο με τα εσώρουχά της!!!
Οι αυτόπτες μάρτυρες κοιτούσαν γύρω-ύρω να βρουν τις κάμερες καθώς πίστευαν πως επρόκειτο για κινηματογραφική σκηνή… όμως τελικά είχαν λάθος.
Επρόκειτο για έναν άντρα και μία γυναίκα που δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν το ερωτικό τους πάθος. Όταν κάποιοι κατάλαβαν τι συνέβαινε απείλησαν ότι αν δεν σταματήσουν, θα ειδοποιήσουν την αστυνομία.
Τότε ο νεαρός με την κοπέλα μπήκαν μέσα στο αμάξι και μάλλον απόλαυσαν τα ερωτικά τους παιχνιδάκια μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.
Πηγή: Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου