ΧΙΟΝΙLOVE

o dromos

ΩΡΑ


Chat


Get Radiomonaco_Volos chat group | Goto Radiomonaco_Volos website
Η Καλύτερη Ελληνική και Ξένη Μουσική Μόνο Εδώ!!

23 Ιανουαρίου 2011

Κέρδισε το λαχείο 2 φόρες σε 3 μήνες .

Τυχερός

Όλοι μας ονειρευόμαστε να κερδίσουμε κάποτε ένα λαχείο για να λύσουμε το οικονομικό μας, όμως ο Έρνεστ Πούλεν από το Μισούρι των ΗΠΑ κατάφερε να το πετύχει εις διπλούν και μάλιστα σε διάστημα 3 μηνών!
Τον Ιούνιο του 2010, ο 57χρονος κατάφερε με 1 στις 1,36 εκατομμύρια πιθανότητες να κερδίσει ένα εκατομμύριο δολάρια με έναν λαχνό στο παιχνίδι “100 Million Dollar Blockbuster”, κάτι αντίστοιχο με το “Ξυστό” που είχαμε στην Ελλάδα.
Απ’ότι φαίνεται όμως ο Έρνεστ είχε απευθείας σύνδεση με την θεά τύχη, η οποία τρεις μήνες αργότερα και συγκεκριμένα στις 17 Σεπτεμβρίου του χαμογέλασε για δεύτερη φορά με ένα λαχείο του παιχνιδιού “Mega Monopoly”, με το οποίο έγινε πλουσιότερος κατά δύο εκατομμύρια δολάρια!
“Ήταν η δεύτερη φορά που κέρδιζε. Αντέδρασε σαν να μην ήταν και τίποτα σπουδαίο”, είπε ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου απ’ όπου αγόρασε το λαχείο ο υπερτυχερός. Ο ίδιος πάντως δεν απαντάει σε δημοσιογράφους, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ίδιος εκμυστηρεύτηκε ότι είχε δει στον ύπνο του ότι θα κέρδιζε τον πρώτο λαχνό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου