ΧΙΟΝΙLOVE

o dromos

ΩΡΑ


Chat


Get Radiomonaco_Volos chat group | Goto Radiomonaco_Volos website
Η Καλύτερη Ελληνική και Ξένη Μουσική Μόνο Εδώ!!

28 Ιανουαρίου 2011

Η Audi ετοιμάζει το Q1.

H Audi ετοιμάζει το Q1!
H γερμανική εταιρεία μελετά το ενδεχόμενο επέκτασης της σειράς Q των SUV της, προς τα… κάτω. Το αποτέλεσμα θα φέρει τον κωδικό Q1 όμως η ημερομηνία του λανσαρίσματος δεν έχει οριστεί ακόμη.

Δημοσιεύματα από τον Αμερικάνικο τύπο μάλιστα αναφέρουν ότι η εξέλιξη του μοντέλου θα γίνει στα πλαίσια επέκτασης της γκάμας των αυτοκινήτων της φίρμας από 37 σε 42 έως το 2015. 

Στα πλαίσια αυτών των δραστηριοτήτων η Audi έχει πολλά κρυφά «χαρτιά» που ετοιμάζεται να μας παρουσιάσει, με ένα από τα βασικότερα να είναι εξέλιξη του μικρότερου έως σήμερα SUV της. Όλα δείχνουν ότι θα πρόκειται για ένα ακόμη μοντέλο της σειράς Q που θα χρησιμοποιεί τον κωδικό 1. 

Έτσι μετά το Q3 που θα δούμε μέσα στο 2011 (θα παρουσιαστεί στην έκθεση της Φρανκφούρτης το Σεπτέμβριο), ακολουθεί η εξέλιξη και κατασκευή του μικρότερου Q1, που είναι πολύ πιθανό να βασίζεται στο αμάξωμα του A1! Tέλος, όπως ο ίδιος ο CEO της Audi, Rupert Stadler δήλωσε: «Η σειρά Q της εταιρείας έχει πολλές δυνατότητες, και σε καμία περίπτωση δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη».

Πηγή: autotriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου