ΧΙΟΝΙLOVE

o dromos

ΩΡΑ


Chat


Get Radiomonaco_Volos chat group | Goto Radiomonaco_Volos website
Η Καλύτερη Ελληνική και Ξένη Μουσική Μόνο Εδώ!!

22 Φεβρουαρίου 2011

Μειώνουν τις τιμές των εισιτηρίων οι Κινέζοι .

Μειώνουν τις τιμές των εισιτηρίων οι Κινέζοι
Οι υπεύθυνοι της πίστας της Σανγκάης και η FIA επέκτειναν την συνεργασία τους για επτά ακόμη χρόνια, προκειμένου το συγκεκριμένο σιρκουί να συνεχίσει να φιλοξενεί το γκραν πρι της Κίνας.

Η πόλη θα συνεχίσει να φιλοξενεί το κινέζικο γκραν πρι μέχρι το 2017 και οι διοργανωτές δήλωσαν ότι θα μειώσουν τις τιμές των εισιτηρίων, μεταξύ των άλλων, μέτρων τα οποία προτίθενται να πάρουν, προκειμένου να προσελκύσουν περισσότερους θεατές. 

«Το γκραν πρι της F1 αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση για τη Σαγκάη», δήλωσε ο αντιδήμαρχος της κινεζικής μεγαλούπολης Zhao Wen στην εφημερίδα “Shanghai Daily” την Τετάρτη. Και πρόσθεσε: «Είμαστε βέβαιοι για την επιτυχία του αγώνα τα επόμενα χρόνια». 

Το κινεζικό γκραν πρι προσέλκυσε περίπου 260.000 θεατές στην εναρκτήρια χρονιά το 2004 με μια ελαφρά αύξηση της τάξης των 10.000 θεατών το 2005. Έκτοτε όμως, ο αριθμός τωβν θεατών που παρακολουθεί το κινεζικό γκραν πρι παρουσιάζει συνεχή μείωση και πέρσι, το 2010 δηλαδή, ήταν μόλις 155.000 άτομα. 

«Έχουμε μάθει ότι οι ψηλές τιμές των εισιτηρίων οδήγησε τους οπαδούς της φόρμουλα 1 να μείνουν μακριά. Στόχος μας για τα επόμενα χρόνια είναι να προσπαθήσουμε με όλες τις δυνάμεις μας να βελτιώσουμε την κατάσταση στα επόμενα χρόνια», δήλωσε ο κ. Yiping, αναπληρωτής διευθυντής του του Γραφείου Αθλητισμού της Σανγκάης. 

Οι τιμές για τις καλές θέσεις στον εφετινό αγώνα θα κυμαίνονται από 1,980-3,280 ($ 300 - $ 498) γουάν , σε σύγκριση με τα 3,580-3,980 γουάν που είχαν οι τιμές την περσινή χρονιά. 

Παράλληλα οι διοργανωτές κατασκευάζουν έναν σιδηροδρομικό σταθμό κοντά στην πίστα, ο οποίος θα εξυπηρετεί την γραμμή μετρό. Κάτι που θα κάνει πιο εύκολη την πρόσβαση των θεατών στην πίστα την ημέρα του αγώνα. 

Το κινεζικό Grand Prix θα διεξαχθεί στις 17 Απριλίου, ενώ ο πρώτος αγώνας της νέας χρονιάς στο πρωτάθλημα της F1 έχει προγραμματιστεί να γίνει στο Μπαχρέιν στις 13 Μαρτίου. Όμως, κανείς δεν είναι σίγουρος αν θα μπορέσει να γίνει ο αγώνας αφού στην μικρή χώρα του Κόλπου επικρατεί μεγάλη πολιτική αναταραχή και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα συμβεί τις επόμενες ώρες, ή μέρες.

Πηγή: auto24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου