ΧΙΟΝΙLOVE

o dromos

ΩΡΑ


Chat


Get Radiomonaco_Volos chat group | Goto Radiomonaco_Volos website
Η Καλύτερη Ελληνική και Ξένη Μουσική Μόνο Εδώ!!

26 Φεβρουαρίου 2011

Καθαρές φωτογραφίες για αρχάριους χρήστες .

Καθαρές φωτογραφίες για αρχάριους χρήστες
Σχεδιάστηκε ειδικά για τους χρήστες, που πιάνουν στα χέρια τους για πρώτη φορά φωτογραφική μηχανή. Η Panasonic επεκτείνει τη γκάμα των ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών της, με την νέα σειρά S της Lumix DMC-S1. Επιδιώκοντας την απόλυτη ευκολία στη χρήση, το πρώτο μοντέλο της σειράς - S1 - διαθέτει μόνο τις σημαντικές λειτουργίες, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι η απόδοσή του δεν παραμένει υψηλή.

Ο Οπτικός Σταθεροποιητής Εικόνας MEGA O.I.S. εξασφαλίζει υψηλή διόρθωση του θολώματος των φωτογραφιών, λόγω της αστάθειας του κρατήματος στο χέρι, ενώ η «Έξυπνη Αυτόματη Λειτουργία» (iA, Intelligent Auto) περιλαμβάνει διάφορες ενδιαφέρουσες δυνατότητες, που όλες μαζί εξασφαλίζουν στον απλό χρήστη την ικανότητα να μπορεί να τραβήξει εντυπωσιακές και καθαρές φωτογραφίες, χωρίς να έχει γνώσεις ούτε να ασχοληθεί με ρυθμίσεις.

Έτσι για παράδειγμα, η μηχανή κάνει αυτόματα τις σωστές ρυθμίσεις ανάλογα με το θέμα και τις συνθήκες που επικρατούν, ενώ η Ανίχνευση Προσώπων βρίσκει τα ανθρώπινα πρόσωπα μέσα στη φωτογραφία και ρυθμίζει σωστά την εστίαση και την έκθεση με βάση αυτά.

Η DMC-S1 μπορεί να γράψει βίντεο υψηλής ευκρίνειας HD 720p, που, όπως και οι φωτογραφίες, με τη βοήθεια του LUMIX Image Uploader ο χρήστης μπορεί εύκολα και άμεσα να ανεβάσει στο YouTube και στο Facebook.

Με ειδική σχεδίαση γύρω από το φακό, η ξεχωριστή, με καμπυλωμένες άκρες εμφάνιση της DMC-S1 την κάνει να μοιάζει με ψηφιακό αξεσουάρ που ταιριάζει τέλεια στην παλάμη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου