ΧΙΟΝΙLOVE

o dromos

ΩΡΑ


Chat


Get Radiomonaco_Volos chat group | Goto Radiomonaco_Volos website
Η Καλύτερη Ελληνική και Ξένη Μουσική Μόνο Εδώ!!

5 Απριλίου 2011

Νέο σεντάν πολυτελείας .

Νέο σεντάν πολυτελείας
Πρόκειται για το Renault-Samsung SM7 το οποίο παρουσιάζεται ως concept στην έκθεση της Σεούλ που «τρέχει» αυτές τις ημέρες. Το αυτοκίνητο χαρακτηρίζεται από τον αέρα πολυτέλειας που παρουσιάζει σε σχεδιαστικό, καθώς και σε εξοπλιστικό επίπεδο, ενώ την τελική μορφή του θα δούμε έως το τέλος του έτους.
renault - Πρόκειται για το Renault-Samsung SM7 το οποίο παρουσιάζεται ως concept στην έκθεση της Σεούλ που «τρέχει» αυτές τις ημέρες (1-10 Απριλίου). Το αυτοκίνητο χαρακτηρίζεται από τον αέρα πολυτέλειας που παρουσιάζει σε σχεδιαστικό, καθώς και σε εξοπλιστικό επίπεδο, ενώ την τελική μορφή του θα δούμε έως το τέλος του έτους.

Στην ουσία πρόκειται για την πρωτότυπη μορφή ενός σεντάν πολυτελείας που τουλάχιστον αρχικά θα αφορά την αγορά της Κορέας. Η μορφή του Renault-Samsung SM7 των φωτογραφιών είναι σχεδόν τελική, ενώ ο σχεδιασμός του μαρτυρά ότι πρόκειται για ένα ξεχωριστό μοντέλο πολυτελείας, το οποίο θα χρησιμοποιεί την πλατφόρμα «D» της εταιρείας, η οποία με τη σειρά της χρησιμοποιείται σε μοντέλα όπως το Nissan Maxima.

Περισσότερα στοιχεία δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη, αφού μιλάμε για ένα concept, όμως σε κάθε περίπτωση έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι το μοντέλο παραγωγής θα χρησιμοποιεί κινητήρα 2,5 λίτρων διάταξης V6 με απόδοση στους 185 ίππους και 232 Nm ροπής, ενώ θα υπάρχει και μια μεγαλύτερη έκδοση με κινητήρα επίσης V6, χωρητικότητα στα 3,5 λίτρα και την απόδοση να κυμαίνεται στους 254 ίππους και τα 335 Nm ροπής.

Πηγή: autotriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου