Εύκολη, γρήγορη και νόστιμη λύση.
Υλικά
1 κιλό πατάτες
100 γρ. ροκφόρ
2 κουταλιές της σούπας μηλόξυδο ή χυμό λεμονιών
5 κουταλιές της σούπας λάδι
Εκτέλεση
Βράζουμε τις πατάτες με τις φλούδες μέσα σε κρύο νερό επί 25 λεπτά από τη στιγμή που θα πάρουν βράση.
Σε ένα μπολ λιώνουμε το ροκφόρ με ένα πιρούνι, προσθέτουμε λάδι λίγο - λίγο και το μηλόξυδο ή το χυμό λεμονιού ώσπου να πετύχουμε μια σάλτσα πηχτή σαν μαγιονέζα.
Κόβουμε τις πατάτες και τις ανακατεύουμε με τη σάλτσα και τις σερβίρουμε ζεστές.
Πηγή: trome.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου