ΧΙΟΝΙLOVE

o dromos

ΩΡΑ


Chat


Get Radiomonaco_Volos chat group | Goto Radiomonaco_Volos website
Η Καλύτερη Ελληνική και Ξένη Μουσική Μόνο Εδώ!!

21 Μαΐου 2011

Κουλούρια καρότου .

Κουλούρια καρότου
Συστατικά

Α' ΜΙΓΜΑ
250γρ μαργαρίνη μαλακή
250γρ φυτικό λίπος
125γρ κρασί αρετσίνωτο
10γρ αλάτι ψιλό
2γρ πιπέρι κόκκινο

Β' ΜΙΓΜΑ
800γρ αλεύρι μαλακό
11γρ baking powder

Γ' ΜΙΓΜΑ
150γρ καρότο ψιλοκομμένο καλά στραγγισμένο

Οδηγίες

Τοοθετούμε τα υλικά του μίγματος Α στον κάδο του μίξερ με το φτερό και χτυπάμε αρχικά στην 1η ταχύτητα και στη συνέχεια στην 2η ταχύτητα και αφήνουμε να ανακατευτούν καλά μεταξύ τους.

Προσθέτουμε τα υλικά του μίγματος Β στο Α μίγμα και και ανακατεύουμε στην 1η ταχύτητα μέχρι την πλήρη ενσωμάτωση των υλικών και μέχρι να σχηματιστεί μια μαλακή και εύπλαστη ζύμη.

Τέλος, προσθέτουμε τα υλικά του μίγματος Γ και αφήνουμε να πάρει 2-3 στροφές μέχρι να πάει παντού. Τοποθετούμε τη ζύμη στο ψυγείο σκεπασμένη με μεμβράνη για 20 λεπτά. Πλάθουμε σε σχήμα της αρεσκείας μας και τοποθετούμε σε λαμαρίνες με λαδόκολλα. Αλοίφουμε την επιφάνεια με αυγό και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 περίπου λεπτά.


Πηγή: sintagespareas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου