ΧΙΟΝΙLOVE

o dromos

ΩΡΑ


Chat


Get Radiomonaco_Volos chat group | Goto Radiomonaco_Volos website
Η Καλύτερη Ελληνική και Ξένη Μουσική Μόνο Εδώ!!

11 Ιουλίου 2011

Ανταλλαγή ρούχων στην εποχή του μνημονίου .

Ανταλλαγή ρούχων στην εποχή του Μνημονίου
Εν μέσω οικονομικής ύφεσης και υπό τον φόβο των νέων σκληρών μέτρων από την κυβέρνηση, οι περισσότεροι Έλληνες είναι πολύ διστακτικοί στις αγορές τους, ιδιαίτερα όσον αφορά τα ρούχα, τα παπούτσια και τα αξεσουάρ. Παρ’ όλα αυτά φαίνεται ότι ακόμα και για αυτό το πρόβλημα υπάρχει λύση! Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες που δεν θέλουν να… θυσιάσουν τη μόδα και την προσωπική τους αισθητική στο «βωμό» του Μνημονίου έχουν πλέον τη δυνατότητα να ανταλλάζουν ρούχα και μάλιστα χωρίς να χρειάζεται να πληρώσουν απολύτως τίποτα!

Το κίνημα «Swap not Shop» (ανταλλαγή, όχι αγορά), ξεκίνησε ως πλάκα μεταξύ τριών κοριτσιών και πλέον έχει γίνει τρόπος ζωής για αρκετούς Έλληνες. Οι ενδιαφερόμενοι παίρνουν τα παλιά ρούχα που δεν θέλουν πια και τα ανταλλάζουν με αυτά των υπόλοιπων μελών. 

Το «Swap not shop» ξεκίνησε από τη Βιβιάνα, η οποία μετακόμιζε στο Λονδίνο και ήθελε να ξεφορτωθεί μερικά ρούχα. «Μαζευτήκαμε περίπου 50 άτομα και κάναμε πάρτι ανταλλαγής ρούχων. Μετά δημιουργήσαμε μια ομάδα στο Facebook και ανεβάσαμε τις φωτογραφίες», λέει στον «Ελεύθερο Τύπο». Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, όσοι έρχονται φέρνουν καθαρά ρούχα και παίρνουν καθαρά ρούχα, ενώ όσα κομμάτια ξεμένουν και δεν τα θέλει κάποιος στέλνονται σε διάφορα ιδρύματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου