ΧΙΟΝΙLOVE

o dromos

ΩΡΑ

Chat


Get Radiomonaco_Volos chat group | Goto Radiomonaco_Volos website
Η Καλύτερη Ελληνική και Ξένη Μουσική Μόνο Εδώ!!

2 Αυγούστου 2011

Οι καλύτερες σεζόν μου στον Ολυμπιακό .

Τσίλντρες: Οι καλύτερες σεζόν μου στον Ολυμπιακό
Ως τις καλύτερες σεζόν στην καριέρα του χαρακτήρισε αυτές στον Ολυμπιακό ο Τζος Τσίλντρες μιλώντας σε εκπομπή του ESPN. Ο αμερικανός άσος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους αδελφούς Αγγελόπουλους και την εμπειρία του στην Ελλάδα, χαρακτήρισε «εχθρική» την ατμόσφαιρα στα ντέρμπι και αναφέρθηκε στις «εντολές» που είχε όταν έπεφτε αντικείμενο στο παρκε… «Μην το πιάσεις. Μπορεί να εκραγεί»!

Αναλυτικά τι δήλωσε στο ESPN ο άλλοτε άσος του Ολυμπιακού:

-Για τον λόγο που δεν σκέφτεται να μετακομίσει στην Ευρώπη:
«Ο λόγος δεν είναι ότι δεν πέρασα καλά. Ήταν δύο από τις καλύτερες σεζόν της ζωής μου. Παρότι ακούγονται σε κάποιους σαν εύκολα λεφτά, δεν είναι. Είναι σίγουρα ένας εκπληκτικός τρόπος να βγάλεις λεφτά, όπως είναι γενικά το να παίζεις μπάσκετ και να πληρώνεσαι. Η κατάσταση στην Ευρώπη θυμίζει περισσότερο το μπάσκετ στα κολέγια. Υπάρχει αίσθηση αλληλεγγύης και θα έλεγα σε πολλούς να πάνε για την εμπειρία και όχι για τα χρήματα».

-Για την εμπειρία του στον Ολυμπιακό:
«Στο δικό μου συμβόλαιο υπήρχε ειδικός όρο ότι για κάθε είδους πρόβλημα η υπόθεση θα εκδικαζόταν στο αθλητικό δικαστήριο της Ελβετίας, επομένως υπήρχε μια βασική εξασφάλιση. Κάθε αθλητής πρέπει να ξέρει σε ποια ομάδα και σε ποια διοίκηση πάει. Η δική μου διοίκηση ήταν εξαιρετική, με πλήρωσε μέχρι και το τελευταίο σεντ. Δεν θα πω ότι οι σταρ του ΝΒΑ θα έχουν τη μεταχείριση που συνήθισαν από τους διαιτητές και τους προπονητές. Κάθε διοίκηση ωστόσο, κάνει το καλύτερο που μπορεί. Στη δική μου περίπτωση τα πράγματα ήταν εξαιρετικά. Μέναμε στα καλύτερα ξενοδοχεία, είχαμε πτήσεις τσάρτερ για τις μετακινήσεις μας και οι ιδιοκτήτες, όπως αρκετοί ακόμα στην Ευρώπη, δεν είχαν στόχο να βγάλουν χρήματα αλλά έδιναν λεφτά για την ομάδας τους επειδή αγαπούν το
παιχνίδι».

-Για την ατμόσφαιρα στα ντέρμπι:
«Όντως τα γήπεδα είναι εχθρικά. Παίζεις και ξαφνικά ακούς κροτίδες, βλέπεις να πέφτουν αντικείμενα και τρέχεις για κάλυψη. Τελικά όμως, αυτό που σου μένει είναι το πάθος και η αγάπη που υπάρχει για το παιχνίδι».

-Εάν πρέπει οι παίκτες του NBA που θα πάνε Ευρώπη, να πιάνουν όσα πέφτουν μέσα στο γήπεδο:
«Ποτέ να μην το κάνουν . Αυτό ήταν το πρώτο που μου είπαν. Ποτέ μην πιάνεις κάτι. Μπορεί να ανατιναχθεί. "Κλώτσα το", μου έλεγαν».

-Για το λοκ άουτ:
«Είμαστε τόσο μακριά, όσο η Ανατολή και η Δύση. Δεν θα έλεγα ότι η σεζόν βρίσκεται ακόμα σε κίνδυνο. Ελπίζω δηλαδή, να έχουμε μια σεζόν έστω μικρότερη. Έχουμε προετοιμαστεί βέβαια και για το ενδεχόμενο να μην υπάρξει καθόλου σεζόν, το έχει πει και ο πρόεδρος μας, Ντέρεκ Φίσερ. Σε σχέση με το προηγούμενο λοκ άουτ, όσοι το έζησαν λένε ότι οι παίκτες τώρα είναι δέκα φορές πιο δεμένοι. Και υπάρχει και η προοπτική του εξωτερικού». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου