ΧΙΟΝΙLOVE

o dromos

ΩΡΑ


Chat


Get Radiomonaco_Volos chat group | Goto Radiomonaco_Volos website
Η Καλύτερη Ελληνική και Ξένη Μουσική Μόνο Εδώ!!

23 Σεπτεμβρίου 2011

Ενα αγόρι δίχως παρελθόν .

Ρέι: ένα αγόρι δίχως παρελθόν

Ενα όνομα και μια ημερομηνία γέννησης είναι τα μοναδικά στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι Αρχές, στην προσπάθειά τους να ξεκλειδώσουν το μυστήριο της ταυτότητας ενός έφηβου ο οποίος δηλώνει ότι ζούσε σε ένα δάσος επί πέντε χρόνια.
Ο Ρέι, όπως συστήθηκε στους έκπληκτους υπαλλήλους του δημαρχείου του Βερολίνου, υποστήριξε ότι ζούσε σε ένα δάσος με τον πατέρα του από τα δώδεκά του χρόνια, ενώ δεν ήταν σε θέση να δώσει οποιαδήποτε άλλη πληροφορία για το παρελθόν του. Τα καλά αγγλικά που μιλούσε ο Ρέι επέτειναν ακόμη περισσότερο το μυστήριο. Δύο εβδομάδες από τότε, οι γερμανικές και οι βρετανικές Αρχές συνεργάζονται για τη λύση του γρίφου έχοντας καταλήξει στο συμπέρασμα ότι, αν και εντελώς ασυνήθιστη, η ιστορία του Ρέι είναι απολύτως αξιόπιστη.
Η ΖΩΗ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ. Σύμφωνα με όσα διηγήθηκε αυτός ο σύγχρονος Μόγλης, ο πατέρας του λεγόταν Ράιαν. Οι δυο τους μετακινήθηκαν στο δάσος όταν η μητέρα του Ντορίν άφησε την τελευταία της πνοή σε ένα τροχαίο δυστύχημα. Πατέρας και γιος κοιμόνταν σε μια σκηνή που είχαν μαζί τους ή σε εγκαταλελειμμένες καλύβες, ενώ έβρισκαν την τροφή τους κυνηγώντας. Οταν ο πατέρας σκοτώθηκε στο δάσος από μια πτώση, ο γιος εκτέλεσε κατά γράμμα τις οδηγίες που του είχε αφήσει εκείνος: έθαψε τον νεκρό πρόχειρα και κατευθύνθηκε βόρεια με οδηγό την πυξίδα που είχε μαζί του. Στο δημαρχείο του Βερολίνου έφτασε έπειτα από πεζοπορία αρκετών ημερών, «αναμαλλιασμένος αλλά σε καλή φυσική κατάσταση», σύμφωνα με τις γερμανικές Αρχές.
Σήμερα, ο Ρέι φιλοξενείται σε ένα οικοτροφείο ανηλίκων έξω από τη γερμανική πρωτεύουσα. Οι Αρχές έχουν δώσει στη δημοσιότητα μόνο ένα σκίτσο ελπίζοντας ότι θα μπορέσουν να βρουν την ταυτότητά του χωρίς να χρειαστεί να δημοσιοποιήσουν και φωτογραφίες. «Είμαστε αποφασισμένοι να βρούμε την ταυτότητα αυτού του παιδιού αλλά σε αυτή τη φάση πρέπει να εξασφαλίσουμε την προστασία του και την ιδιωτικότητά του» δηλώνει στη βρετανική εφημερίδα «Ντέιλι Τέλεγκραφ» η γερμανίδα αστυνομικός Μίριαμ Τάουχμαν. Οι ειδικοί δεν αποκλείουν να υποφέρει ο Ρέι από κάποιου είδους ψυχική διαταραχή. Μέχρι στιγμής, ωστόσο, δεν έχουν καταλήξει σε κάποιο ασφαλές συμπέρασμα. Η λύση του μυστηρίου έχει ανατεθεί ακόμη και σε γλωσσολόγους οι οποίοι αναλύουν την προφορά του ελπίζοντας ότι θα ανακαλύψουν από πού κατάγεται. Εάν είναι σωστά η ημερομηνία γέννησης και το όνομά του, η έρευνα στα βρετανικά ληξιαρχεία θα μπορούσε ενδεχομένως να δώσει κάποιο αποτέλεσμα.
Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου