ΧΙΟΝΙLOVE

o dromos

ΩΡΑ


Chat


Get Radiomonaco_Volos chat group | Goto Radiomonaco_Volos website
Η Καλύτερη Ελληνική και Ξένη Μουσική Μόνο Εδώ!!

26 Σεπτεμβρίου 2011

Τι μας τρελαίνει στο γραφείο .

Τι μας «τρελαίνει» στο γραφείο

Οι συνάδελφοι που μιλάνε πολύ δυνατά στο τηλέφωνο και οι αργοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές είναι δύο από τους μεγαλύτερους εχθρούς των εργαζομένων σε γραφεία, σύμφωνα με μία νέα δημοσκόπηση.
Εξίσου εκνευριστικοί είναι και όσοι ουδέποτε προσφέρονται να φέρουν καφέ από το κυλικείο, ενώ τα νεύρα μας μπορεί εύκολα να σπάσουν όταν χαλάει ο εκτυπωτής ή όταν τα email μας γεμίζουν άχρηστα spam.
Στο «κόκκινο», όμως, βρισκόμαστε και όταν ο διπλανός μας πάρει για μεσημεριανό ένα φαγητό με πολύ έντονη μυρωδιά – ιδίως όταν αυτό που πρόκειται να φάει δεν μας αρέσει καθόλου.
Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε σε 1.500 βρετανούς εργαζόμενους για λογαριασμό της εταιρείας Samsung UK.
Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος της εταιρείας κ. Ντάιον Σμιθ, «έχει πραγματικά πολύ ενδιαφέρον να βλέπει κανείς πως οι εργαζόμενοι γραφείου έχουν απέναντι στην τεχνολογία μια στάση τύπου “μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε”».
Και πρόσθεσε: «Είναι επίσης θλιβερό να βλέπει κανείς πως η κακή χρήση ακυρώνει τα οφέλη που μπορεί να φέρει στο εργασιακό περιβάλλον η σύγχρονη τεχνολογία».
Σύμφωνα με τους εθελοντές της δημοσκόπησης, η ζωή τους στο γραφείο θα ήταν πολύ καλύτερη, εάν υπήρχαν toner που να ξαναγεμίζουν μόνα τους και εκτυπωτές που διορθώνονται αυτόματα όταν «μασάνε» το χαρτί.
Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου