ΧΙΟΝΙLOVE

o dromos

ΩΡΑ


Chat


Get Radiomonaco_Volos chat group | Goto Radiomonaco_Volos website
Η Καλύτερη Ελληνική και Ξένη Μουσική Μόνο Εδώ!!

24 Οκτωβρίου 2011

Η δουλειά που πάντα θα ήθελες .



Μια δουλειά που όλοι θα ήθελαν έκανε την εμφάνιση της στις αγγελίες. Δεν πρόκειται για μια συνηθισμένη δουλειά, που απλά πληρεί κάποιες από τις προϋποθέσεις που θέλετε, αλλά για μια ευκαιρία ζωής!
Πιο συγκεκριμένα, η αγγελία αυτή δημοσιεύτηκε στο περιοδικό “Amelia” και περιέχει πολλές πληροφορίες που την καθιστούν ιδανική για πολλούς από εμάς. Αξίζει να σημειωθεί πως η αγγελία αναφέρει ακριβώς για τον υποψήφιο: «Σε ορισμένες παραλίες ίσως χρειαστεί να του κάνουν μασάζ, να ελέγχει τα ποτά, να κολυμπήσει με αναπνευστήρα».
Πρόκειται για έναν κριτή παραλίας, ο οποίος θα πρέπει να ελέγχει τα ποτά, να δοκιμάζει τις ξαπλώστρες και το μασάζ, να τρώει σε ταβέρνες και άλλα τέτοια κοπιαστικά! Κι όμως δεν πρόκειται για πλάκα αλλά για μία πραγματική δουλειά που προέρχεται από την Σουηδία. Ο τυχερός που θα πάρει τη θέση θα πρέπει να ταξιδέψει για ένα μήνα σε διάφορες παραλίες του κόσμου και να αναφέρει τις καλύτερες, δοκιμάζοντας τα πάντα δωρεάν, με το μόνο που έχει ουσιαστικά να κάνει να είναι η σύνταξη ενός κειμένου με όλες τις αναφορές του. Πολύ κούραση βρε παιδί μου!
Αν και η απορία του γιατί ψάχνουν έναν τέτοιο κριτή παραμένει, όπως ήταν αναμενόμενο, τα βιογραφικά που στάλθηκαν από τους Σουηδούς ήταν πάρα πολλά!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου