ΧΙΟΝΙLOVE

o dromos

ΩΡΑ


Chat


Get Radiomonaco_Volos chat group | Goto Radiomonaco_Volos website
Η Καλύτερη Ελληνική και Ξένη Μουσική Μόνο Εδώ!!

30 Νοεμβρίου 2011

Sexy γυναίκες: η αχίλλειος πτέρνα των hackers...?

Κάποιος θα πίστευε ότι οι πρωτεργάτες της διαδικτυακής ασφάλειας καθώς και οι κακόβουλοι χρήστες οι οποίοι συχνά προσπαθούν να εισβάλουν στα πληροφοριακά συστήματα εταιρειών ή προσώπων, θα γνώριζαν καλύτερα από όλους τη βασική αρχή για την επίτευξη μιας ασφαλούς πληροφοριακής υποδομής ή την προσβολή της....



 Ποτέ δεν μοιραζόμαστε προσωπικές πληροφορίες, ειδικά όταν πρόκειται για διαδικτυακές-απρόσωπες φιλίες.
Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα που είδε το φώς της δημοσιότητας από την εταιρεία ασφάλειας Bitdefender, διαπιστώθηκε ότι τόσο οι διαχειριστές εταιρικών δικτύων όσο και οι hackers τυχαίνει να δίνουν προσωπικές τους πληροφορίες σε διαδικτυακούς φίλους τους, ειδικά όταν ο φερόμενος ως “φίλος” είναι μια όμορφη ...
γυναίκα.
Η εταιρεία Bitdefender χρησιμοποίησε για τη συγκεκριμένη έρευνα ένα δείγμα 100 ανθρώπων, μισοί από τους οποίους προέρχονται από το χώρο της ασφάλειας πληροφοριακών συστημάτων και οι υπόλοιποι από την αντίθετη πλευρά, από την πλευρά των hacker.
Για να καταλήξει η εταιρεία στο ανωτέρω πόρισμα, δημιούργησαν οι ερευνητές ένα προφίλ μιας sexy κοπέλας 25 ετών με σκοπό να αποσπάσει προσωπικά στοιχεία και κωδικούς πρόσβασης και από τις δύο ομάδες.
Η έρευνα στέφθηκε με επιτυχία αφού η πλειοψηφία και από τις δύο πλευρές, έπεσαν “θύματα” αλίευσης στοιχείων, δείχνοντας με τον τρόπο αυτό ότι ακόμη και οι επαγγελματίες του χώρου έχουν αδύναμα σημεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου