ΧΙΟΝΙLOVE

o dromos

ΩΡΑ


Chat


Get Radiomonaco_Volos chat group | Goto Radiomonaco_Volos website
Η Καλύτερη Ελληνική και Ξένη Μουσική Μόνο Εδώ!!

22 Ιανουαρίου 2012

Οι πιο καλοπληρωμένες πορνοστάρ του κόσμου!




Επάγγελμα με πολύ καλές απολαβές και αναμφισβήτητα από τα πιο καλοπληρωμένα που υπάρχουν! Το σεξ πουλάει γενικότερα, αλλά είναι το πορνό αυτό που πληρώνει!



Πρωταγωνιστές ερωτικών ταινιών, γυναίκες και άντρες μπορεί να υπάρχουν πολλοί στον πλανήτη, ωστόσο λίγοι είναι εκείνοι που φτάνουν στο απόλυτο της δόξας και στο επίπεδο που έχουν καταφέρει οι 7 άνθρωποι που θα δείτε παρακάτω. Δεν λέω γυναίκες διότι έχουμε και την παρουσία ενός άνδρα ανάμεσα στις κορυφαίες αμειβόμενες θηλυκές υπάρξεις στη βιομηχανία του πορνό. Αμέ! Φυσιογνωμίες που λίγο πολύ μας είναι γνωστές σε όλους μας, και που εξελίχθηκαν σε είδωλα διδάσκοντας (κακά τα ψέματα) την τέχνη του έρωτα σε μία ολόκληρη γενιά!

7 Houston


Σίγουρα αυτή η φωτογραφία δεν την κολακεύει, ούτε την καθιστά ποθητή στα μάτια της όμως βρίσκεται στο Νο.7  των πιο ακριβοπληρωμένων πορνοστάρ του κόσμου για την δράση της την δεκαετία του ’90. Ένα εκατομμύριο δολάρια το χρόνο ήταν οι απολαβές της!


6 Hillary Scott


Η σεξοβόμβα ξανθιά ήξερε από μικρή ότι θα ακολουθήσει τον δρόμο αυτό. Η πρώτη της λεσβιακή εμπειρία ήταν στην τρυφερή ηλικία των 11 όσο κι αν σοκάρει στο άκουσμά του αυτό ενώ έχει πολλές ταινίες στο ενεργητικό της. Το 2007 ωστόσο έπιασε την καλή (!) υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας με την εταιρία παραγωγής «SexZ Pictures», τον πιο υψηλό ποσό που έχει λάβει ποτέ πορνοστάρ στην ιστορία του πορνό!


5 Maria Takagi




Ασιάτισσα όπως αντιληφτήκατε. 2,6 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο παρακαλώ για την βραβευμένη με πολλούς τίτλους πιο γνωστή Γιαπωνέζα πορνοστάρ! Όχι απλά πιο γνωστή αλλά και πιο ακριβοπληρωμένη έφηβη πρωταγωνίστρια ταινιών ερωτικού περιεχομένου που έχει βγάλει η χώρα της. Άξια!


4 Ron Jeremy




Ο κύριος που σας έλεγα στον πρόλογο. Κι ο οποίος είχε ετήσιες απολαβές 10 εκατομμύρια δολάρια ετησίως! Με συμμετοχή σε περισσότερες από 2000 ταινίες (wow!) και έχοντας επιληφθεί την παραγωγή σε άλλες 281, λέτε να είχε χειρότερη τύχη;


3 Jesse Jane


Τι να πεις για την πληθωρική Jesse Jane… Μεγάλο ταλέντο στο χώρο (ας μην πούμε κλάδο) και ανταμείφθηκε γι αυτό πάρα πολύ καλά! Στη λαμπρή καριέρα της έχει βγάλει περισσότερα από 8 εκατομμύρια δολάρια! Πως θα ήταν κορυφαία στο είδος της αλλιώς; Γερό σκαρί το… «πειρατικό»!


2 Tera Patrick


Η ίδια έχει δηλώσει το εξής στο παρελθόν: «Όταν εισήλθα σε αυτή τη βιομηχανία, έβγαλα εκατομμύρια για τον οποιονδήποτε. Τώρα, τα βγάζω για την πάρτη μου»! Πώς να την ακυρώσεις; Διατηρεί το ρεκόρ πώλησης σε ταινίες πορνό όλων των εποχών, αφού το προσωπικό της «inTERActive» (σειρά dvd’s) απέφερε τότε στην εταιρία της 30 εκ. δολάρια! Μόνο αυτό ε; Φανταστείτε τι κέρδη είχε στη συνολική της καριέρα η μελαχρινή Tera.


1 Jenna Jemeson


Ε… φτάσαμε και στη βασίλισσα του πορνό όπως είναι το παρατσούκλι της και δεν της προσδόθηκε τυχαία ο τίτλος αλλά επειδή έχει αποδείξει πως είναι! 140 ταινίες + στο βιογραφικό της, με δική της εταιρία παραγωγής υλικού πορνό το «ClubJenna» που ίδρυσε με τον σύζυγό της και έχοντας ετήσιες απολαβές 30 εκ. δολάρια (!) πως αλλιώς θα μπορούσε να την χαρακτηρίσει δηλαδή κανείς; Όπως εχει δηλώσει η ίδια, ασχολήθηκε με το επάγγελμα αυτό όταν θέλησε να εκδικηθεί τον φίλο της που την είχε απατήσει! Δεν τη χάλασε καθόλου! Πολύ απλά θα την ονομάζαμε εμείς… «the porn legend»! Θρύλος!


tragiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου