ΧΙΟΝΙLOVE

o dromos

ΩΡΑ


Chat


Get Radiomonaco_Volos chat group | Goto Radiomonaco_Volos website
Η Καλύτερη Ελληνική και Ξένη Μουσική Μόνο Εδώ!!

11 Φεβρουαρίου 2012

Πατέρας μεγαλώνει μόνος τον γιο του



Ιδιαίτερη συγκινητική είναι η ιστορία του κ. Χαλκιαδάκη, ο οποίος τα τελευταία 11 χρόνια μεγαλώνει μόνος του τον μονάκριβο γιο του.

Όταν ο Πέτρος ήταν μόλις λίγων μηνών οι καταστάσεις της ζωής τα έφεραν έτσι, ώστε οι δρόμοι των γονιών του χώρισαν. 

Το μωρό έμεινε αρχικά με την μητέρα του, όμως το δέσιμο που είχε ο μικρός με τον πατέρα του ήταν ιδιαίτερο. Τόσο ξεχωριστό που έκανε ακόμα και την πρώην σύζυγο του κ. Χαλκιαδάκη να του πει ότι το παιδί πρέπει να μείνει μαζί του.

Από 18 μηνών ο μικρός Πέτρος μένει με τον πατέρα του. Η ζωή των δύο τους έχει αλλάξει πάρα πολύ, κυρίως του μπαμπά. Ο μικρός Πέτρος ήταν αιμοφιλικός, δεν πήζει το αίμα του, όταν χτυπάει. Αυτός ήταν ο λόγος που δεν έβρισκε μπέιμπι σίττερ και αφοσιώθηκε ολοκληρωτικά με το παιδί. 

«Μπορώ πλέον να κάνω ότι μια μητέρα», λέει στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.«Επαγγελματικά πήγαινα πάρα πολύ καλά, αλλά όταν ανέλαβε τον μικρό άρχισε να πέφτει δουλειά. Έκλεισα δύο μαγαζιά… Αλλά δεν μετανιώνω. Δεν μπορείς να είσαι και καλός στην δουλειά σου και καλός πατέρας», εξηγεί και χαμογελάει.

Το καθημερινό του πρόγραμμα είναι πολύ δύσκολο, αφού δουλεύει νύχτα, για να περνάει όσο περισσότερες ώρες μπορεί με τον γιο του.

«Ξυπνάω, του φτιάχνω πρωινό και όταν πηγαίνει σχολείο ξανακοιμάμαι μέχρι τη μία. Μετά γυρνάει του βάζω να φάει, διαβάζει, παίζει και μετά φεύγω για δουλειά».

Οι 24 ώρες του φαίνονται λίγες, όμως με τίποτα δεν θα άλλαζε την ζωή δίπλα στον γιο του για κάτι άλλο.

Αυτό που θα ήθελε να αλλάξει είναι ο τρόπος που τον έβλεπαν οι άλλοι. Αυτή η καχυποψία των ανθρώπων.

«Σπάνια ερχόντουσαν φίλοι του μικρού στο σπίτι. Ήταν καχύποπτοι οι άνθρωποι», θυμάται.

Δείτε την ιστορία του κ. Χαλκιαδάκη στο βίντεο που ακολουθεί… 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου