ΧΙΟΝΙLOVE

o dromos

ΩΡΑ

Chat


Get Radiomonaco_Volos chat group | Goto Radiomonaco_Volos website
Η Καλύτερη Ελληνική και Ξένη Μουσική Μόνο Εδώ!!

15 Φεβρουαρίου 2012

Αρκεί να τις κεράσεις καφέ για να πάρουν φωτιάΤα οιστρογόνα "τρελαίνονται" πίνοντας δυο φλιτζάνια καφέ. Σε άλλες κυρίες φτάνουν στο "ταβάνι" και τρίζουν τα κρεβάτια,  σε άλλες όμως πέφτουν και δεν έχουν όρεξη για ερωτικά παιχνίδια.
Επιστήμονες του πανεπιστημίου της  Γιούτα μελετώντας 250 γυναίκες συμπέραναν ότι η καφεΐνη επιδρά διαφορετικά ανάλογα με την εθνικότητα!
Έτσι για παράδειγμα όταν μια Ασιάτισα απολαμβάνει το καφέ της τα οιστρογόνα της αυξάνονται και έχει μεγαλύτερη διάθεση για σεξ  ενώ αντιθέτως όταν πίνει καφέ μια λευκή  η λίμπιντο της μειώνεται. Όσο αφορά τις μαύρες γυναίκες η αλλαγή είναι πολύ μικρή.
Αξίζει να σημειωθεί ότι όσες.....
από τις γυναίκες  κατανάλωναν την καφεΐνη τους μέσω ανθρακούχων ποτών  ή  πράσινου τσαγιού, αυτές είχαν υψηλότερα επίπεδα οιστρογόνων ασχέτως της  καταγωγής τους.
Ωστόσο, οι αλλαγές αυτές δεν φάνηκαν να επηρεάζουν την ωορρηξία μεταξύ των γυναικών .
"Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι η κατανάλωση καφεΐνης μεταξύ των γυναικών επιδρά στα  επίπεδα των οιστρογόνων" είπε ο Δρ Enrique Schisterman, από το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας και προσθέτει "Βραχυπρόθεσμα, αυτές οι διακυμάνσεις των επιπέδων των οιστρογόνων μεταξύ των διαφορετικών ομάδων δεν φαίνεται να έχει έντονες επιπτώσεις".
Ωστόσο, ο Δρ Schisterman πρόσθεσε "Γνωρίζουμε ότι οι διακυμάνσεις του επιπέδου των οιστρογόνων συνδέονται με αυτές τις διαταραχές, όπως η ενδομητρίωση και η οστεοπόρωση".
Η μελέτη δημοσιεύθηκε online στο περιοδικό American Journal of Clinical Nutrition.
News247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου