ΧΙΟΝΙLOVE

o dromos

ΩΡΑ


Chat


Get Radiomonaco_Volos chat group | Goto Radiomonaco_Volos website
Η Καλύτερη Ελληνική και Ξένη Μουσική Μόνο Εδώ!!

22 Μαρτίου 2012

Η 70χρονη που μοιάζει με σαραντάρα!!!



mist 200x136 ΔΕΙΤΕ: Η 70χρονη που μοιάζει με σαραντάρα!!!Το μυστικό της αιώνιας νεότητας φαίνεται πως έχει βρει η Ανέτ Λάρκινς, η οποία αν και είναι 70 χρόνων, μοιάζει με 40αρα και μάλιστα καλοδιατηρημένη.
Μιλώντας σε τοπικό αμερικανικό κανάλι, η Λάρκινς δήλωσε αστειευόμενη ότι όταν βγαίνει βόλτα με τον επί 54 χρόνια σύζυγο της, νομίζουν ότι είναι ο πατέρας της, αν και ίδιος φυσικά δεν φαίνεται να στεναχωριέται.
Η ίδια αποκάλυψε ότι δεν έχει κάνει καμία αισθητική επέμβαση και ότι καταφέρνει να διατηρείται νέα χάρη στην πηγή της νεότητας που έχει στον κήπο της. Όπως εξήγησε βέβαια, «πηγή της νεότητας» αποκαλεί το μποστάνι της στο οποίο καλλιεργεί οργανικά λαχανικά, φρούτα και σπόρους, με τα οποία και τρέφεται αποκλειστικά.
«Τρώω μόνα ωμές τροφές, δεν αγγίζω τίποτα μαγειρεμένο. Επίσης, εκτός του ότι ακολουθώ μια αυστηρά χορτοφαγική δίαιτα, πίνω μόνο βρόχινο νερό, το οποίο συλλέγω στον κήπο μου», πρόσθεσε η 70χρονη, η οποία ζει στο Μαϊάμι και ξεκίνησε να ακολουθεί τη συγκεκριμένη διατροφή όταν ήταν 43 ετών.
anette larkins 660 ΔΕΙΤΕ: Η 70χρονη που μοιάζει με σαραντάρα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου