ΧΙΟΝΙLOVE

o dromos

ΩΡΑ


Chat


Get Radiomonaco_Volos chat group | Goto Radiomonaco_Volos website
Η Καλύτερη Ελληνική και Ξένη Μουσική Μόνο Εδώ!!

17 Μαρτίου 2012

Απίστευτη ζωοκλοπή


Αντιμέτωποι με έναν απίστευτο…γρίφο βρέθηκαν οι άνδρες της Ασφάλειας Αγρινίου, όταν κατάφεραν να ακινητοποιήσουν ένα σαραβαλάκι και να πιάσουνδύο ζωοκλέφτες. «Πόσα αρνιά χωρούν σε ένα...


όχημα;» ήταν το ερώτημα που βασάνισε τους ένστολους και το οποίο θα μπορούσε να είναι το ερώτημα ενός τηλεπαιχνιδιού. Η απάντηση είναι, πάντως: «Είκοσι δύο και οι δύο ζωοκλέφτες». Στη φωτογραφία βλέπετε το όχημα στο οποίο τα δύο αδέρφια ζωοκλέφτες έβαλαν είκοσι ένα αρνιά και ένα κατσίκι, και αποφάσισαν να διασχίσουν τη μισή Αιτωλοακαρνανία. Σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο, το όχημα τριών δεκαετιών και χωρίς πινακίδες, ήταν εγκαταλειμμένο στο Ξηρόμερο. 

Οι ζωοκλέφτες το διαμόρφωσαν ανάλογα, ξηλώνοντας τα πίσω καθίσματα για να αυξήσουν τη χωρητικότητά του και στρίμωξαν τα ζωντανά. Μάλιστα, χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια από τους αστυνομικούς για να τα απεγκλωβίσουν.

Τελικώς, έπειτα από αρκετές ώρες τα αρνιά πήραν τον δρόμο της επιστροφής στο μαντρί. Το αυτοκίνητο παραμένει στην Αστυνομική Διεύθυνση καθώς κατασχέθηκε ως μέσο τέλεσης της ζωοκλοπής. 

Οσοι περνούν από το αστυνομικό μέγαρο μπορούν να το θαυμάσουν, ενώ κάποιοι βάζουν και στοίχημα για το πόσα ζώα μπορεί να χωρέσει…

Espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου