ΧΙΟΝΙLOVE

o dromos

ΩΡΑ


Chat


Get Radiomonaco_Volos chat group | Goto Radiomonaco_Volos website
Η Καλύτερη Ελληνική και Ξένη Μουσική Μόνο Εδώ!!

22 Μαρτίου 2012

Σέξι χήρα ξεγυμνώνεται για να βρει τον έρωτα



Βομβαρισμό μηνυμάτων εν μια νυκτί έλαβε μια σέξι χήρα σε ιστοσελίδα γνωριμιών όπου είναι εγγεγραμμένη χάρη στην ανανέωση της φωτογραφίας του προφίλ της!Η 57χρονη Λουίζ Λιτς είχε εδώ και δύο χρόνια κάνει την εγγραφή της στην ιστοσελίδα αλλά... μάταια καθώς ελάχιστοι ήταν όσοι ανταποκρίθηκαν.Θεωρώντας πως για όλα φταίει η σεμνή και συντηρητική φωτογραφία της, σε μια ύστατη προσπάθεια να βρει τον έρωτα μέσω διαδικτύου, αγόρασε ένα κόκκινο ολόσωμο μαγιό και ανέβασε την ημίγυμνη φωτογραφία της στο προφίλ της. Μέσα σε μόλις δύο ημέρες έλαβε περισσότερα από 900 μηνύματα από επίδοξους μνηστήρες!

"Ηταν εντυπωσιακό. Δεν μπορούσα να το πιστέψω" λέει η ίδια μιλώντας στην βρετανική Daily Mail προσθέτοντας πως η φωτογραφία μάλλον έκανε το μυαλό των ανδρών να οργιάσει.

Η ζωή της κυρίας Λιτς άλλαξε πριν από τρία χρόνια μετά το θάνατο του συζύγου της. Μετά από ένα χρόνο πένθους και θρήνου, αποφάσισε πως θα έπρεπε να αφήσει το θρήνο κατά μέρους, να κάνει κάτι για να αλλάξει τη ζωή της και να νιώσει ξανά τη χαρά του έρωτα.

 http://www.newscity1.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου