ΧΙΟΝΙLOVE

o dromos

ΩΡΑ


Chat


Get Radiomonaco_Volos chat group | Goto Radiomonaco_Volos website
Η Καλύτερη Ελληνική και Ξένη Μουσική Μόνο Εδώ!!

10 Μαρτίου 2012

Το σεξ δεν είναι δουλειά


Και αν έχει γίνει μία ακόμα δουλειά ανάμεσα σε όλες εκείνες που γεμίζουν τη μέρα σας και τις σβήνετε μία μία από τη λίστα σας μόλις ολοκληρωθούν πρέπει να ακούσετε τον κώδωνα του κινδύνου που κρούει ηχηρά.Και αφού τον ακούσετε πρέπει να κάνετε και κάτι για να ανατρέψετε αυτή τη δυσμενή ρουτίνα που σαν να μη φτάνουν όλα της τα άλλα ...
δυσάρεστα κατάπιε τώρα και το σεξ.
Τι να κάνετε, θα μας πείτε τώρα, έτσι όπως νιώθετε να πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό. Σας πετάμε το σωσίβιο, λοιπόν.

Αφιερώστε χρόνο σε δραστηριότητες ενδιαφέρουσες, περιπετειώδεις, έντονες (από go cart και trekking μέχρι Allu fan park και adventure park στην Μαλακάσα) που ανεβάζουν την αδρεναλίνη σας εκτός κρεβατοκάμαρας και τη συμπαρασύρουν να ανέβει στα ύψη και όταν ξαναβρεθείτε εντός της.

Μια έρευνα του Πανεπιστημίου Stony Brook της Νέας Υόρκης έδειξε πως τέτοιου τύπου δραστηριότητες, νέες και πρωτόγνωρες για το ζευγάρι, μπορούν να προκαλέσουν ακόμα και εκείνο το πολύ ζωντανό και συναρπαστικό συναίσθημα που ένιωθε τον πρώτο καιρό του έρωτά του. Και αυτό το έντονο συναίσθημα μπορεί να σας συνοδεύσει και στην κρεβατοκάμαρά σας και να βελτιώσει τις επιδόσεις σας και στο σπορ που λέγεται σεξ, αλλάζοντας άρδην τη βαρετή σεξουαλική διάθεση και ζωή σας.

 http://www.newscity1.net/2012/02/blog-post_7641.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου