ΧΙΟΝΙLOVE

o dromos

ΩΡΑ

Chat


Get Radiomonaco_Volos chat group | Goto Radiomonaco_Volos website
Η Καλύτερη Ελληνική και Ξένη Μουσική Μόνο Εδώ!!

26 Μαρτίου 2012

Τρίχρονη κρατιέται στην ζωή χάρη στον σκύλο τηςΚρατιέται στην ζωή χάρη… στον σκύλο της. Η Αλίντα είναι μόλις τριών ετών και πάσχει από μια σπάνια ασθένεια εξαιτίας της οποίας δεν μπορεί να αναπνεύσει χωρίς μηχάνημα οξυγόνου.

Λόγω του νεαρού της ηλικίας της δεν μπορεί ούτε να απολαύσει μια βόλτα, ούτε να παίξει στο πάρκο. Οι γονείς της ήταν πολύ απογοητευμένοι στην σκέψη ότι το παιδί τους δεν μπορεί να ζήσει σαν φυσιολογικός άνθρωπος μέχρι που…
...είδαν στην τηλεόραση τον Mr. Gibbs!

Για την ακρίβεια είδαν μια εκπομπή με σκυλιά που εκπαιδεύονται ειδικά για να συνοδεύουν τυφλούς και σκέφτηκαν γιατί όχι και για μια άλλη περίπτωση.

Ο Mr Gibbs, όπως αποκαλούν το χαριτωμένο τετράποδο, έχει μετατραπεί σε φύλακα- άγγελο της Αλίντα. Εκτός ότι της κουβαλάει το οξυγόνο, δεν την αφήνει από τα μάτια του! Τρώνε μαζί, κοιμούνται μαζί και φυσικά παίζουν μαζί…

«Είναι μικρός και παιχνιδιάρης. Είναι σαν κουτάβι, αλλά όταν «φοράει» το οξυγόνο στην πλάτη του η μόνη δουλειά του είναι να προστατεύει την Αλίντα, ακόμα και αν είναι με πολύ κόσμο», λέει με περηφάνια η μητέρα της μικρής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου