ΧΙΟΝΙLOVE

o dromos

ΩΡΑ


Chat


Get Radiomonaco_Volos chat group | Goto Radiomonaco_Volos website
Η Καλύτερη Ελληνική και Ξένη Μουσική Μόνο Εδώ!!

29 Απριλίου 2012

Η αστυνομία «έσωσε» τυφλή συγγραφέα που έγγραφε με στυλό χωρίς μελάνι...

Η Τρις Βίκερς είναι μία 59χρονη Βρετανίδα από το Ντόρσετ, η οποία πριν από επτά χρόνια έχασε την όρασή της εξ αιτίας του διαβήτη.
Προκειμένου να γεμίσει τον χρόνο της και να διατηρήσει την πνευματική της εγρήγορση, αποφάσισε να γράψει ένα μυθιστόρημα. Δεν ήξερε όμως ότι το στυλό που χρησιμοποιούσε δεν είχε μελάνι...

Το ανακάλυψε μόνο όταν έδωσε στο γιο της να διαβάσει τις πρώτες 26 σελίδες που είχε γράψει.

Η Τρις και ο γιος της Σάιμον απευθύνθηκαν για βοήθεια στο τοπικό αστυνομικό τμήμα και συγκεκριμένα στο τμήμα που παίρνει δαχτυλικά αποτυπώματα. Είχαν φαίνεται δει στο σινεμά ότι η αστυνομία έχει ειδικούς που μπορούν να αποκρυπτογραφήσουν ένα κείμενο από την πίεση που ασκεί το στυλό στο χαρτί, ακόμα και αν δεν υπάρχει μελάνι.

Πράγματι, μία αστυνομικός, στα διαλείμματά της, κατάφερε με τη χρήση ειδικού φωτός να ανακτήσει και τις 26 πρώτες σελίδες του μυθιστορήματος.

Της πήρε πέντε μήνες και η δουλειά ήταν δύσκολη, αλλά δήλωσεν ότι δεν κουράστηκαν καθόλου, ίσα – ίσα το διασκέδασε και μάλιστα της άρεσε η αρχή του βιβλίου και περιμένει πως και πως να διαβάσει και το υπόλοιπο.

Η κα. Βίκερς πλέον σκοπεύει να τελειώσει το μυθιστόρημά της και δηλώνει πολύ ευχαριστημένη για τη βοήθεια που της προσέφερε η τοπική αστυνομία.

 topeiraxtiri.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου