ΧΙΟΝΙLOVE

o dromos

ΩΡΑ


Chat


Get Radiomonaco_Volos chat group | Goto Radiomonaco_Volos website
Η Καλύτερη Ελληνική και Ξένη Μουσική Μόνο Εδώ!!

3 Απριλίου 2012

Ραντεβού μέσω facebook για ξύλο στο σχολείο… από μητέρες


Οι παρεξηγήσεις μεταξύ γονέων για το ποια παιδιά προσκαλούνται στα πάρτι πέρασαν σε άλλη διάσταση, όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα στη Βρετανία.



Η 25χρονη Τζοάνα ΜακΒέι και η 30χρονη Λορέν Κούπερ είχαν μία αντιδικία για το πάρτι που οργάνωνε για τα παιδία της η πρώτη, όπως αναφέρει η Ντέιλι Μέιλ, η οποία εν πολλοίς εξελίχθηκε μέσω facebook.

Σύντομα, οι τόνοι ανέβηκαν τόσο, ώστε οι δύο γυναίκες να κανονίσουν να λύσουν τις διαφορές τους πρόσωπο με πρόσωπο, μόλις αφήσουν τα παιδιά στο Δημοτικό του Ντάνμπλέιν.

Στα μηνύματα που εντοπίστηκαν στο facebook, περιλαμβάνονται φράσεις όπως: «Βάλε μια φωνή μόλις κοιμήσεις τα παιδιά, θα έρθω εκεί να καθαρίσουμε» και αργότερα, όταν κλείστηκε το ραντεβού: «Καλύτερα να φέρεις το τόμαχοκ, το καλάσνικοφ και ένα μαχαίρι μαζί σου»!

Ετσι, λίγο μετά τις 09.00 το πρωί της επομένης οι δύο γυναίκες αρπάχτηκαν για τα καλά, προκαλώντας αναστάτωση σε περιοίκους και καταστήματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μόλις συναντήθηκαν, σύμφωνα με την δικογραφία, το πρώτο τους μέλημα παρέμειναν… τα παιδιά. Ετσι, η Κούπερ είπε στην ΜακΒέι να πάνε λίγο παρακάτω για τα… περαιτέρω και η συμπλοκή έλαβε χώρα σε παρακείμενο δρόμο.

Τελικά συνελήφθησαν και οι δύο, έχοντας μικροτραυματισμούς, με την ΜακΒέι μάλιστα να υποστηρίζει ότι η Κούπερ χρησιμοποίησε στην… μάχη μία αλυσίδα σκύλου, από την οποία απέκτησε τις μελανιές στο πρόσωπό της.

Παραδόξως σύμφωνα με το ethnos.gr, τελικά ασκήθηκε δίωξη και επιβλήθηκε πρόστιμο μόνο στην ΜακΒέι, που φαίνεται ότι πήγε με άδεια χέρια στη μάχη, αλλά τελικά πήρε την αλυσίδα από την Κούπερ και της έριξε κι αυτή αρκετές.

Το δημοσίευμα δεν αναφέρει εάν η Πρόνοια αναρρωτήθηκε τι κάνουν οι δύο μητέρες στα παιδιά τους, αν κάνουν κάποια ζημιά…

tsantiri

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου