ΧΙΟΝΙLOVE

o dromos

ΩΡΑ


Chat


Get Radiomonaco_Volos chat group | Goto Radiomonaco_Volos website
Η Καλύτερη Ελληνική και Ξένη Μουσική Μόνο Εδώ!!

25 Μαΐου 2012

Σας αρέσει; Έχετε 3 λεπτά για να την κερδίσετε!


Λένε να μην κρίνουμε ποτέ ένα βιβλίο από το εξώφυλλό του. Όταν, όμως, το θέμα μας είναι η ανταπόκριση στο φλερτ, προφανώς ισχύει ακριβώς το αντίθετο. Μια βρετανική δημοσκόπηση αποκαλύπτει πως για τις περισσότερες γυναίκες, 180 δευτερόλεπτα είναι ...
υπεραρκετά για να αποφασίσουν εάν ο άντρας που βλέπουν απέναντί τους αξίζει τον κόπο ή όχι.

Σύμφωνα με την δημοσκόπηση, η οποία διενεργήθηκε για να συνοδεύσει την κυκλοφορία ενός νέου βιβλίου που λέγεται «Ένστικτο» («Instinct», εκδ. Penguin), μέσα σε 3 λεπτά η μέση γυναίκα έχει «ζυγίσει» την εμφάνιση, το σώμα και το γούστο του στο ντύσιμο, καθώς και την μυρωδιά, την προφορά και τις πιθανότητες να της ταιριάζει.

Και σαν να μην έφταναν όλ’ αυτά, έχει ελέγξει επίσης πως αλληλεπιδρά με τους φίλους τους, καθώς και εάν είναι επιτυχημένος ή φιλόδοξος!

Ακόμα χειρότερο, σύμφωνα με δημοσκόπηση, είναι το ότι οι γυναίκες σπανίως αλλάζουν γνώμη έπειτα από την αρχική εκτίμηση - και πιστεύουν ότι έχουν «πάντοτε δίκιο» στις εικασίες και κρίσεις τους της πρώτης ματιάς.

Η δημοσκόπηση έδειξε ακόμη πως οι γυναίκες απορρίπτουν γρήγορα έναν άντρα που νιώθουν ότι είναι πολύ αλαζονικός ή πολύ ενδεής.

Τον απορρίπτουν επίσης εάν δεν φέρεται καλά στους άλλους, εάν δείχνει ότι δεν κερδίζει αρκετά χρήματα και εάν δεν έχει τίποτα κοινό μαζί τους.

Η δημοσκόπηση έδειξε επίσης πως οι περισσότερες γυναίκες εμπιστεύονται το ένστικτό τους - ακόμα και όταν υποκύπτουν στην ομορφιά του άντρα παρ’ ότι το ένστικτό τους λέει άλλα. Στην πραγματικότητα, το 88% των γυναικών είπαν πως σε τέτοιες περιπτώσεις το ένστικτό τους είχε δίκιο και έπρεπε να το εμπιστευτούν.

Στη δημοσκόπηση συμμετείχαν 3.000 άντρες και γυναίκες. Το 84% εξ αυτών, και στα δύο φύλα, είπαν πως βασίζονται στο ένστικτό τους όταν παίρνουν αποφάσεις, καθώς και ότι είναι πιο σημαντικό απ' οποιοδήποτε άλλο κριτήριο.

Το 55% είπαν επίσης πως όταν γνωρίζουν ένα νέο δυνητικό ταίρι μπορεί αρχικά να παρασυρθούν, αλλά στη συνέχεια ακολουθούν το ένστικτό τους και όλα πάνε καλά.

 http://www.newscity1.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου