ΧΙΟΝΙLOVE

o dromos

ΩΡΑ

Chat


Get Radiomonaco_Volos chat group | Goto Radiomonaco_Volos website
Η Καλύτερη Ελληνική και Ξένη Μουσική Μόνο Εδώ!!

6 Μαΐου 2012

Δώρισε το νεφρό της στο αφεντικό της και αυτή… την απέλυσε!Η 47χρονη Debbie Stevens δεν θα μπορούσε να φανταστεί την εξέλιξη της υπόθεσης όταν αποφάσισε να δώσει το νεφρό της στην εργοδότριά της λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε.

Γιατί όταν της δώρισε το νεφρό και μετά από μικρό χρονικό διάστημα επέστρεψαν και οι δύο στο γραφείο, το αφεντικό της απλά την απέλυσε.

Σύμφωνα με το seleo.gr, η ίδια θυμάται ότι κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας τους η εργοδότριά της Jackie Brucia της μίλησε για τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε και την ανάγκη της να κάνει μεταμόσχευση νεφρού. Έτσι η 47χρονη Debbie δώρισε το νεφρό της σε κάποιον άλλο που βρισκόταν σε λίστα αναμονής έτσι ώστε η εργοδότριά της να μπορέσει να εξασφαλίσει το νεφρό ενός συμβατού δότη.

Όταν έγινε η χειρουργική επέμβαση και πήγαν όλα καλά για το αφεντικό της ,η 47χρονη υπάλληλος αντιμετώπισε κάποια προβλήματα υγείας παρόλα αυτά πιέστηκε για να επιστρέψει στη δουλειά της. Όταν επέστρεψε η δωρήτρια και εργαζόμενη άκουσε έκπληκτη την εργοδότριά της να της λέει ότι δεν είναι επαγγελματίας και δεν μπορεί να έρχεται όποτε θέλει στη δουλειά γιατί οι υπόλοιποι εργαζόμενοι θα σκεφτούν ότι έχει ειδική μεταχείριση.

Σοκαρισμένη η 47χρονη Debbie Stevens έβλεπε και άκουγε την εργοδότριά της να της φωνάζει για τα λάθη της ενώ αντί να την ευχαριστήσει για την πράξη της , την έστειλε επίτηδες σε εταιρία 50 μίλια μακριά από το σπίτι της.

Και έτσι μετά από λίγο ήρθε και η απόλυση. Η ίδια αισθάνεται προδομένη και πιστεύει ότι αυτή η εμπειρία ήταν πολύ επιζήμια και φρικτή για την ίδια. Η διαζευγμένη μητέρα δύο παιδιών από το Long Island της Νέας Υόρκης έχει καταθέσει μήνυση τόσο στην ίδια αλλά έχει προσφύγει και στην Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Ο δικηγόρος της δήλωσε ότι θα καταθέσουν μήνυση και κατά της εταιρείας και θα επιδιώξουν αποζημίωση εκατομμυρίων δολαρίων .


Πηγή:  http://www.tsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου