ΧΙΟΝΙLOVE

o dromos

ΩΡΑ


Chat


Get Radiomonaco_Volos chat group | Goto Radiomonaco_Volos website
Η Καλύτερη Ελληνική και Ξένη Μουσική Μόνο Εδώ!!

7 Μαΐου 2012

«Είσαι πολύ χοντρή για να πετάξεις»


Αμερικανίδα μηνύει 
εταιρία που δεν την 

άφηνε να ταξιδέψει 

λόγω βάρους.

Σε 
μήνυση στην 
αεροπορική εταιρία Southwest Airlines 

προχωρά η Kenlie 

Tiggeman καθώς, 

όπως υποστηρίζει...

οι υπεύθυνοι της εταιρίας δεν την άφησαν να επιβιβαστεί στο αεροσκάφος, λέγοντας της ότι είναι πολύ χοντρή για να πετάξει.
Η Southwest έχει δηλώσει επισήμως ότι οι επιβάτες που δεν χωράνε στα καθίσματα της, θα πρέπει να αγοράσουν και δεύτερη θέση για να τους επιτραπεί να πετάξουν με τις πτήσεις της εταιρίας. 
Σύμφωνα με την εταιρία, όταν αντιληφθούν ότι κάποιος επιβάτης έχει αρκετά επιπλέον κιλά, τον πάνε διακριτικά σε έναν ιδιωτικό χώρο όπου δοκιμάζει το κάθισμα του αεροσκάφους. Η Tiggeman πάντως υποστηρίζει ότι στο αεροδρόμιο του Ντάλας ό,τι έγινε δεν έγινε καθόλου διακριτικά, αλλά ήταν μια 45λεπτη αντιπαράθεση μπροστά σε τουλάχιστον 100 άτομα.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=W6yboGb9gcwhttp://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=W6yboGb9gcw
Υπήρξε μάλιστα παρέμβαση των αρχών του αεροδρομίου και η εταιρία συμφώνησε να ταξιδέψει η Tiggeman χωρίς να αγοράσει επιπλέον εισιτήριο ενώ της πρόσφερε κουπόνια και της ζήτησε συγγνώμη. Μάλιστα, όπως υποστηρίζει η Tiggeman, δέχτηκε και τηλέφωνο στο σπίτι της από στέλεχος της εταιρίας που της ζήτησε εκ νέου  συγγνώμη προσφέροντας της και δωρεάν εισιτήρια για πτήσεις της Southwest Airlines.
Αυτό όμως δεν την έπεισε ώστε να μην προχωρήσει σε μήνυση αφού όπως δηλώνει δεν ψάχνει για δωρεάν πτήσεις αλλά για ένα διαφορετικό επίπεδο ευαισθησίας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου