ΧΙΟΝΙLOVE

o dromos

ΩΡΑ


Chat


Get Radiomonaco_Volos chat group | Goto Radiomonaco_Volos website
Η Καλύτερη Ελληνική και Ξένη Μουσική Μόνο Εδώ!!

5 Μαΐου 2012

Παρίστανε τη νεκρή μητέρα του για να παίρνει τη σύνταξη

Κατάφερε να κλέψει 115.000 δολάρια μέσα σε έξι χρόνια...
Ο 53χρονος Thomas Prusik-Parkin αντί να θρηνήσει για το χαμό της μητέρας του, το «είδε» σαν μια ευκαιρία για να κερδίσει εύκολα χρήματα, παριστάνοντας την ίδια στις υπηρεσίες της πρόνοιας και παίρνοντας τα επιδόματά της!
Μέσα σε έξι χρόνια έκλεψε 115.000 δολάρια!
Το μόνο που χρειάστηκε να κάνει ήταν….να βρει μια καλή περούκα, σύνεργα μακιγιάζ, τα ρούχα της αποθανούσας και ένα μπαστουνάκι!
Μάλιστα, στην απάτη έβαλε συνεργό και τον ανιψιό του, ο οποίος προσποιούνταν ότι βοηθά την ανήμπορη γυναίκα κατά τις συναλλαγές της με διάφορες υπηρεσίες.
Ο Thomas είχε δώσει στο γραφείο κηδειών που ανέλαβε την κηδεία της μητέρας του διαφορετικό αριθμό κοινωνικής ασφάλισης και ημερομηνία γέννησης από την πραγματική και έτσι ο θάνατός της δεν καταγράφηκε ποτέ στα αρχεία της Νέας Υόρκης.

Κι αν νομίζατε ότι είχε μεγάλη ανάγκη τα χρήματα, απατάσθε! Η μητέρα του τού είχε αφήσει κληρονομιά ένα διαμέρισμα στο Brooklyn αξίας 2,2 εκατ. δολαρίων!
Τώρα αντιμετωπίζει κατηγορίες για μεγάλη απάτη και μπορεί να καταδικαστεί μέχρι και σε 25 χρόνια φυλάκιση. Ο 44χρονος συνεργός του, δήλωσε ένοχος και εξέτισε ποινή μικρότερη του ενός έτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου