ΧΙΟΝΙLOVE

o dromos

ΩΡΑ


Chat


Get Radiomonaco_Volos chat group | Goto Radiomonaco_Volos website
Η Καλύτερη Ελληνική και Ξένη Μουσική Μόνο Εδώ!!

9 Μαΐου 2012

Ninite.com: Εγκαταστήστε όλα σας τα προγράμματα εντελώς αυτόματα!



Το format και η εγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος είναι ένας μπελάς με τον οποίο, δυστυχώς, όλοι οι χρήστες αργά ή γρήγορα αναγκάζονται να έρθουν αντιμέτωποι. Η πιο χρονοβόρα διαδικασία μετά το format είναι η επανεγκατάσταση των εφαρμογών. Ευτυχώς, χάρη στο site Ninite.com, πλέον η διαδικασία αυτή γίνεται εύκολα και αυτοματοποιημένα, με λίγα μόνο κλικ!
Δεν θα σας πω ψέματα. Έχουν υπάρξει περιπτώσεις στις οποίες ένας από τους υπολογιστές μου να υπολειτουργεί για εβδομάδες, να γνωρίζω πως απέχω μόλις ένα format από το να είναι ξανά σαν καινούριος, αλλά παράλληλα, λίγο οι καθημερινές μου υποχρεώσεις, λίγο μια δόση βαρεμάρας, να μην βρίσκω το χρόνο ή τη διάθεση να μπω σε ολόκληρη τη διαδικασία της επανεγκατάστασης του λειτουργικού και όλων μου των προγραμμάτων.
Είναι παράλογο, αν το καλοσκεφτεί κανείς. Ένα από τα σημαντικότερα θεμέλια της τεχνολογίας είναι η αυτοματοποίηση περίπλοκων ή/και χρονοβόρων διαδικασιών. Γιατί λοιπόν, μετά το format, να πρέπει ο χρήστης να κατεβάζει μία προς μία τις εφαρμογές που χρειάζεται και να εγκαθιστά την καθεμία ξεχωριστά, πατώντας αλλεπάλληλα "Next" και συμφωνώντας ξανά και ξανά σε ατέλειωτα EULA? Δεν θα μπορούσε να γίνει όλο αυτό απλούστερα?
Κάπως έτσι πρέπει να σκέφτηκαν οι Patrick Swieskowski και Sascha Kuzins, και δημιούργησαν το Ninite.com
Όλα τα προγράμματα στο πιάτο μας
Η χρήση του Ninite.com δεν θα μπορούσε να ήταν απλούστερη.
Μπαίνοντας στη σελίδα, βλέπουμε μία λίστα με τις εφαρμογές που υποστηρίζει, οι οποίες βρίσκονται ομαδοποιημένες ανά κατηγορία: Browsers, messaging, media, imaging, documents, file sharing κλπ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου