ΧΙΟΝΙLOVE

o dromos

ΩΡΑ

Chat


Get Radiomonaco_Volos chat group | Goto Radiomonaco_Volos website
Η Καλύτερη Ελληνική και Ξένη Μουσική Μόνο Εδώ!!

8 Ιουνίου 2012

«Κόλλησαν» κατά την διάρκεια του σεξ!!

Ένα παράνομο ζευγάρι, στην Ιταλία, που έκανε ερωτική συνεύρεση σε τουαλέτες εμπορικού κέντρου αποκαλύφθηκε όταν «κόλλησαν» κατά την διάρκεια του σεξ!

Εκείνος εργάζονταν ως ...security, εκείνη ως ταμίας στο εμπορικό κέντρο στην περιοχή του Bergamasco, παντρεμένοι και οι δυο με παιδιά που όμως κατάφερναν να διατηρούν κρυφό τον παράνομο έρωτα τους!


Το ζευγάρι όμως βρέθηκε σε πολύ δυσάρεστη θέση όταν κατά την διάρκεια μιας ακόμη ερωτικής συνεύρεσης τους έμειναν κολλημένοι ο ένας πάνω στο άλλον!


Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν από το νοσοκομείο το ζευγάρι επιδίδονταν σε πρωκτικό σεξ και για άγνωστο λόγο «κόλλησαν» χωρίς να μπορούν να απεγκλωβιστούν!


Αναγκάστηκαν να χρησιμοποιήσουν το κινητό τους τηλέφωνο και να καλέσουν τις πρώτες βοήθειες. Όταν έφθασαν οι τραυματιοφορείς και αφού δεν μπόρεσαν να τους ξεκολλήσουν τους σκέπασαν με ένα σεντόνι και τους μετέφεραν στο νοσοκομείο!


Στο νοσοκομείο ανέμενε ο σύζυγος της «άπιστης ταμία» που μόλις είδε τον γυμνό άντρα «κολλημένο» στην γυναίκα του λιποθύμησε!

 http://greeknews-bomber.blogspot.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου