ΧΙΟΝΙLOVE

o dromos

ΩΡΑ

Chat


Get Radiomonaco_Volos chat group | Goto Radiomonaco_Volos website
Η Καλύτερη Ελληνική και Ξένη Μουσική Μόνο Εδώ!!

2 Φεβρουαρίου 2012

Ψυχραιμία και έξυπνη σκέψη!!

Θα πρέπει να δοθεί ένα βραβείο στην υπάλληλο που ήταν στο γκισέ της αεροπορικής εταιρείας Virgin, στο Σίδνεϊ, πριν από μερικούς μήνες, για την εξυπνάδα, την ετοιμότητα και το χιούμορ που αντιμετώπισε ένα επιβάτη που, μάλλον, θα του άξιζε να μεταφερθεί με τις αποσκευές.
 
Μια πτήση με 767 της Virgin, με πολλούς επιβάτες, ακυρώθηκε λόγω βλάβης του αεροσκάφους. 'Έτσι, η υπάλληλος στο γκισέ προσπαθούσε να εξυπηρετήσει, τοποθετώντας σε κάποια άλλη πτήση, μια μακριά ουρά από ενοχλημένους από την ταλαιπωρία επιβάτες.
 
Ξαφνικά, ένας εξαγριωμένος επιβάτης έσπρωξε τους άλλους, έφτασε στο γκισέ και, βαρώντας το εισιτήριό του επάνω σε αυτό, δήλωσε φωνάζοντας πως πρέπει να είναι στην επόμενη πτήση και ότι πρέπει να είναι και στην πρώτη θέση.
 
Η υπάλληλος του είπε: «Λυπάμαι, κύριε Θα είναι χαρά μου να σας εξυπηρετήσω αλλά θα πρέπει πρώτα να εξυπηρετήσω όλους αυτούς που περιμένουν στην σειρά. Αλλά είμαι σίγουρη πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα σε αυτό που ζητάτε.»
 
Ο επιβάτης όμως ήταν ανυποχώρητος και, φωνάζοντας δυνατά για να τον ακούσουν όλοι, είπε: «Ξέρεις ποιος είμαι εγώ;»
 
Χωρίς να διστάσει η υπάλληλος, χαμογελώντας, πήρε το μικρόφωνο που είχε μπροστά της και είπε ακουόμενη σε όλο τον χώρο του αεροδρομίου: «Μπορώ να έχω την προσοχή σας, παρακαλώ; Μπορώ να έχω την προσοχή σας... Είναι εδώ ένας επιβάτης που δεν γνωρίζει ποιος είναι. Παρακαλώ πολύ, όποιος τον γνωρίζει, να προσέλθει στο deck της Virgin
 
Με όλη την ουρά που περίμενε, να έχει ξεκαρδιστεί στα γέλια, ο αγροίκος έτριξε τα δόντια του και είπε στην υπάλληλο: «Θα σε γαμ...ω!»
 
Χωρίς αυτή να χάσει το χαμόγελό της του απάντησε: «Λυπάμαι, κύριε. Και γι' αυτό, θα πρέπει να περιμένετε στην ίδια ουρά. Προηγούνται άλλοι!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου