ΧΙΟΝΙLOVE

o dromos

ΩΡΑ


Chat


Get Radiomonaco_Volos chat group | Goto Radiomonaco_Volos website
Η Καλύτερη Ελληνική και Ξένη Μουσική Μόνο Εδώ!!

27 Μαρτίου 2012

Τό 'σκασε από το κελί και πήγε... σε γειτονικό για έρωτα!



Τό 'σκασε από το κελί και πήγε... σε γειτονικό για έρωτα! Το αστυνομικό δελτίο στο Πορτλαντ του Μέιν, στις ΗΠΑ, περιέλαβε μία είδηση από τι τοπικές φυλακές υψίστης ασφαλείας της επαρχίας του Κούμπερλαντ, διαφορετική από τις συνηθισμένες.


Tα ξημερώματα του Σαββάτου, ένας κρατούμενος, ο 23χρονος Αριέν Λ'Ιταλιέν, εντοπίστηκε από φρουρό που παρακολουθούσε τις κάμερες να προχωράει έρποντας σε διάδρομο που συνδέει δύο διαφορετικά τμήματα της φυλακής, ενώ κανονικά όλοι οι κρατούμενοι βρίσκονται στα κελιά τους και οι πόρτες τους είναι κλειδωμένες. Σύντομα οι φύλακες άρχισαν να ξετυλίγουν το κουβάρι της υπόθεσης, καθώς ανακάλυψαν ότι η κλειδαριά του κελιού του Λ'Ιταλιέν είχε παραβιαστεί με τρόπο που χωρίς να είναι εμφανής, την εμπόδιζε να κλείσει κανονικά.

 Παράλληλα, ο νεαρός κρατούμενος είχε κάνει το «παραδοσιακό» κόλπο με τα σκεπάσματα και διάφορα άλλα υλικά, ώστε να φαίνεται ότι κάποιος ειναι ξαπλωμένος στο κρεβάτι του. Το σημείο στο οποίο εντοπίστηκε «υποδείκνυε» ότι ο «φυγάς» επέστρεφε στο κελί του από διπλανή, γυναικεία πτέρυγα της φυλακής, από την οποία το δικό του κελί «απείχε» έναν διάδρομο και δύο πόρτες ασφαλείας. Η διεξοδική έρευνα στα καταγεγραμμένα βίντεο αποκάλυψε τον Λ'Ιταλιέν να μπαίνει στο χώρο, περνώντας διαδοχικά τέσσερις πόρτες, περίπου μία ώρα πριν τον εντοπίσει ο υπάλληλος.

 Οι φρουροί ερεύνησαν τα κελιά και εντόπισαν ένα ακόμη κελί με παραβιασμένη με τον ίδιο τρόπο κλειδαριά, αυτό της 25χρονης Κάρλα Γουίλσον, η οποία ωστόσο δεν φαινόταν να έχει εκμεταλλευτεί το γεγονός για να βγει από αυτό. Κάπως έτσι «έδεσε» η ερμηνεία του ερωτικού ραντεβού μεταξύ των δύο.

 Η προκαταρκτική έρευνα απέφυγε να ρίξει το φταίξιμο (και) σε μέλη του προσωπικού, καταλήγοντας ότι οι δύο τους θα πρέπει να είχαν κοινούς γνωστούς στην φυλακή ή εκτός, ώστε να γνωρίζουν ο ένας την παρουσία του άλλου σε παρακείμενους χώρους, ενώ η επικοινωνία τους για την εφαρμογή του σχεδίου θα πρέπει να έγινε μέσω του συστήματος εξαερισμού της φυλακής.

 Τελικά, καταλήγει η έρευνα, οι δύο τους θα πρέπει να είχαν ερωτική επαφή στο κελί της Γουίλσον. Ο ριψοκίνδυνος εραστής «πλήρωσε» την μία ώρα δίπλα στην 25χρονη με μεταφορά στο τμήμα υπερυψηλής ασφαλείας της φυλακής, ενώ η νεαρή απομονώθηκε σε άλλο τμήμα.

http://www.e-go.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου