ΧΙΟΝΙLOVE

o dromos

ΩΡΑ


Chat


Get Radiomonaco_Volos chat group | Goto Radiomonaco_Volos website
Η Καλύτερη Ελληνική και Ξένη Μουσική Μόνο Εδώ!!

10 Απριλίου 2012

"Πληρώνονται κανονικά 195 πρώην πιλότοι αλλά δεν κάνουν τίποτα!"

"Πληρώνονται κανονικά 195 πρώην πιλότοι αλλά δεν κάνουν τίποτα!" : 195 πρώην πιλότοι της Ολυμπιακής Αεροπορίας, οι οποίοι μετατάχθηκαν στην ΥΠΑ, πληρώνονται κανονικά αλλά δεν κάνουν τίποτα, λόγω αντίδρασης των συνδικαλιστών, αποκάλυψε ο υπουργός Υποδομών
195 πρώην πιλότοι της Ολυμπιακής Αεροπορίας, οι οποίοι μετατάχθηκαν στην ΥΠΑ, πληρώνονται κανονικά αλλά δεν κάνουν τίποτα, λόγω αντίδρασης των συνδικαλιστών, αποκάλυψε ο υπουργός Υποδομών Μάκης Βορίδης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα Fm»! 

«Οι 195 πιλότοι της Ολυμπιακής Αεροπορίας είναι, ήδη, στην ΥΠΑ. Μόνο που δεν κάνουν καμία δουλειά. Πρόκειται για ένα υπόλοιπο της Ολυμπιακής Αεροπορίας. Παίρνουν ό, τι παίρνουν, όπως ή αλλιώς, τους πληρώνει το ελληνικό δημόσιο, μόνο που δεν κάνουν τίποτα.Η ΥΠΑ, μέχρι προσφάτως, φώναζε γιατί έβγαινε κόσμος στην εφεδρεία.Έλεγε ότι της λείπει προσωπικό. Τοποθετούμε τώρα προσωπικό και δεν τους θέλουν οι συνδικαλιστές» τόνισε ο κ. Βορίδης.

Ο υπουργός Υποδομών επανέλαβε τη διαφωνία του με την εφαρμογή του μέτρου της εφεδρείας στην ΥΠΑ: « Το θεωρούσα εσφαλμένο το μέτρο. Θεωρούσα ότι ήταν οριζόντιο το μέτρο. Νομίζω δεν έπρεπε να εφαρμοστεί. Εφαρμόστηκε. Δημιουργήθηκε ένα κενό. Και μάλιστα η ΥΠΑ θεωρούσε ότι είχε κενά προ της εφεδρείας». 

Για την επιστροφή στην εταιρία ΜΕΤΡΟ των 260 απολυμένων ο κ. Βορίδης ανέφερε:

«Οι άνθρωποι αυτοί έχουν προσφύγει στα δικαστήρια γιατί θεωρούν άκυρη και καταχρηστική την απόλυσή τους και ζητούν μισθούς  από τη στιγμή που έχουν απολυθεί μέχρι σήμερα και να τελεσιδικίσει η υπόθεση. Εάν τυχόν κριθεί ανάποδα για το δημόσιο η υπόθεση θα πρέπει ότι θα πρέπει να πληρωθούν μισθοί υπερημερίας ενάμιση – δύο χρόνων. Είπα λοιπόν εάν κριθεί, όταν ανοίξουν οι νέοι σταθμοί ,δεν είπα τίποτα για τώρα, ότι εκεί χρειάζεται προσωπικό, ενδεχομένως,  θα πρέπει να δει κανείς αν θα μπορούσε να λύσει αυτή τη διαφορά  συμβιβαστικά, τη δικαστική εκκρεμότητα χρησιμοποιώντας αυτούς τους ανθρώπους, τους οποίους  το ΜΕΤΡΟ έχει επενδύσει και χρήματα γιατί έχουν εκπαιδευτεί».

Για τις προσλήψεις στα ΕΛ. ΤΑ ανέφερε και πάλι ότι οι  προσλήψεις είναι προγραμματισμένες και ετήσιες αλλά «σεβόμενος όμως την ευαισθησία την οποία επέδειξε η Νέα Δημοκρατία και με δεδομένο ότι θεωρήσαμε ότι είναι  ορθή η παρατήρησή της αυτή είπαμε οι διαγωνισμοί να γίνουν μετά τις εκλογές».
Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου