ΧΙΟΝΙLOVE

o dromos

ΩΡΑ


Chat


Get Radiomonaco_Volos chat group | Goto Radiomonaco_Volos website
Η Καλύτερη Ελληνική και Ξένη Μουσική Μόνο Εδώ!!

10 Απριλίου 2012

Oι Anonymous στο πλευρό του 18χρονου μαθητή και της... πορνοστάρ

Oι Anonymous στο πλευρό του 18χρονου μαθητή και της... πορνοστάρ
Η ιστορία του μαθητή από τις ΗΠΑ που απογοητευμένος από τις απορρίψεις των συμμαθητριών του στράφηκε στο Twitter προσκαλώντας κάποιες πορνοστάρ για να πάνε μαζί του στον σχολικό χορό έκανε το γύρο του κόσμο την προηγούμενη εβδομάδα...

Ο 18χρονος Mike Stone κατάφερε και βρήκε τελικά συνοδό, την Megan Piper η οποία αποδέχθηκε την πρόσκληση, ζητώντας απλώς να της καλύψει τα αεροπορικά εισιτήρια ο μαθητής.

Το σχολείο ωστόσο είχε άλλη άποψη... Το σχολείου του Stone εξέδωσε μια ανακοίνωση στην οποία τόνιζε ότι: ''η παρουσία της Megan Piper θα εμποδιστεί από το σχολείο, καθώς παραβιάζει δύο κανονισμούς της περιφέρειας για τα σχολεία. Μεταξύ άλλων, οι κανονισμοί αυτοί αναφέρουν πως το σχολείο πρέπει να προστατεύεται από οποιαδήποτε δραστηριότητα μπορεί να 'απειλήσει' το έργο του''.

Η είδηση εξόργισε τους χρήστες του Twitter και κέντρισε το ενδιαφέρον των Anonymous της Σουηδίας, οι οποίοι προειδοποίησαν μέσω του κοινωνικού δικτύου ότι θα εκδικηθούν τα σχολεία της περιοχής και δημιούργησαν την επιχείρηση #OpLulzProm!

Μένει να δούμε τι θα κάνουν οι Anonymous...



 frappedoupoli.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου