Δεν έχει στην πραγματικότητα. Εν πάσει περιπτώσει όχι πάντα. Το καλό με το κόκκινο κρέας είναι ότι μπορείς εύκολα να εντοπίσεις το λίπος, άρα και να το αποφύγεις.
Διαλέγοντας το σωστό κομμάτι στο μοσχαρίσιο κρέας , όπως το φιλέτο ή το νουά, μειώνουμε δραστικά την πρόσληψη λίπους, ενώ αφήνοντας πολλά λευκά κομμάτια στο κρέας, δηλαδή λίπος, δεν μας βοηθά καθόλου να χάσουμε βάρος. Το προσεκτικά επιλεγμένο κόκκινο κρέας μπορεί να περιέχει τόσο λίγο λίπος, όσο και το κοτόπουλο (4 γραμμάρια λίπους ανά 100 γραμμάρια κρέας) καθώς και την ίδια ποσότητα πρωτεϊνης.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου